Bilbord za Milorada Dodika na još jednoj lokaciji u BiH

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ODjikani

Jahorinski stihoklepci presenik vam je u frizideru samo vam to jos nisu rekli!!

Srdjan

Za tebe me boli ona stvar, ja sam uz Davora Dragicevica,

Majka Stojanka

Svatri ste mi na sisi ćapćala - joj, blagodatno sunce knešpoljsko! - svetrojici povijala nožice sam rumene u bijele povoje lanene, svetrojici sam prala jutrenje tople pelene ... Joooj, Srđane, Mrđane, Mlađene

chim

Milorade jarane, kakav si ti s ovim ĆAPĆANJEM na sisi matere ti?

NAJnajnoviji ......

Milorade, živ nam bio ti, al vječno na respiratorima ko i glasači tvoji svi!

*

Ćapćaj ga loma Milorade

ja

Lijepi stihovi! Oj pjesniče s dugom kosom...

Ćapćaj Ćapćaj ...

chim

N. Kremic

Ne treba se zvaravat. Mi smo večinom uz Dodika jer znamo da je on veči Bosanac od mnogih drugih. Dodikovo vrijeme mislim drugo poluvrijeme tek dolazi. On če izrasti u patriotu poitičara kojeg BiH treba. Dodik ima ono šta mnogiu političari u BiH nemaju. Vidjeti če te, polahko.

Skijas

Ovo je dobar primjer kako bi ne-muslimani prosli u Bakirovoj gradjanskoj BiH. Kad se ovako odnosite prema predsjedniku te vase propale drzave, cemu obican narod da se nada. Bivsa braco muslimani, jos jedan put ste otkrili svoje pravo lice. Jedino jos da skontate kako iz 4 kantona, koje vam je Alija ostavio, da iskocite i zauzmete cijelu BiH. Nista ne brinite, Bakir ima ubojito oruzije iz Bugojna. Brzo ce sloboda...

*

Milokrade ljubičice bijela, jel još koja milijarda sjela?

chim

Oj Skijašu bistri šaren ptiću, udari me jezikom po glaviću

chim

A i Miloradu ti preporuči isto, volim blowjob kad je nebo ovako čisto

chim

..Al mi idu ovi stihovi, ko da sam iz genocidnog entiteta jbt...... Ev još nešto važno: Ukidanje entiteta rs je neminovnost , zaboravljaju vlasni na muslimana brojnost!

/ Najnovije