Traje potraga za maloljetnom osobom koja je nestala u Uni

AA
Traje potraga za maloljetnom osobom koja je nestala u Uni
FOTO: Arhiv / Ilustracija
U Novom Gradu traje potraga za maloljetnom osobom koja je juče prilikom prevrtanja čamca na rijeci Uni nestala u vodi, javlja Anadolu Agency (AA).

Policijskoj upravi Prijedor juče oko 15.15 časova prijavljeno je da je u Novom Gradu, na rijeci Uni, došlo do prevrtanja čamca u kojem su se nalazile tri osobe.

"Po zaprimljenoj prijavi odmah su postupili policijski službenici Policijske uprave Prijedor, nakon čega je na licu mjesta izvršen uviđaj, te je tom prilikom utvrđeno da je tokom kretanja gumenog čamca, u kojem su se nalazila lica K.M. (1984), S.P. (1992) i jedno maloljetno lice, u koritu rijeke Une, u Novom Gradu, došlo do potapanja čamca, kojom prilikom su lica koja su se prevozila u čamcu upala u vodu. Tom prilikom maloljetno lice je potonulo i nestalo u koritu rijeke Une, dok su lica K.M. i S.P. spašena", navodi se u saopštenju Policijske uprave Banjaluke.

U intenzivnu pretragu korita i obale rijeke Une, uključeni su i ronioci Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Jedinice za podršku Prijedor, pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor i Novi Grad, kao i pripadnici Granične policije BiH i Gorske službe spašavanja Republike Hrvatske.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije