Tragedija: Supruga Mirka Šarovića izvršila samoubistvo

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mika

Laka joj zemlja.

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

user1707671419

Вријеме живота на земљи свима нам је дато да прославимо Творца , упитајмо се пред нашом савјешћу , да ли га користимо да се обожимо , први ја ! Господе смулиј се души стојанкиној, молим ти се !

ELHAMDULLILAH

Toliko!

pchjef

Svi vi koji nečije samoubistvo gledate po tome kako se osoba zove i preziva, ne razlikujete se mnogo od onih koji su na osnovu imena ubijali. Suština vam je ista. Radovanje nečijoj smrti i pritom pozivanje na Boga( Allaha)? Samo je dokaz da vi istinski ni ne vjerujete u Boga, kad se možete radovati nečijoj smrti,pogotovo ako je u pitanju osoba o kojoj nista sem imena ne znate. Žao mi vas je.

***

***

Ču, ćeš, će, ćemo, ćete, će

AKO JE PO TOME TAD CE TE VI BOSNJACI SE SVAKI DAN UBIJATI STA STE VI RADILI ka Brko "Će te" garant. Nepismen bot, čiji li si? A znOa se. Mutis vodu, a?

Obavezno

Meni Radost srbima zalost crknite zivotinje srbi mrs u corinu srbiju srbi smrdite ka Bosanac Lijeci se bolesni covjece, ako si uopste covjek.

Ne pijem dok Paja vozi

>>Samoubistvo je velika tragedija, pogotovo samoubistvo žene. Provlačenje nečijeg samoubistva kroz ratnu propagandu i insistiranje na tome da nesrpski zločinci "nisu postojali" je veoma jadno i žalosno i takva izjava dolazi iz veoma plitkog i mizernog uma. Mnogo je teško živjeti u takvoj mržnji koja izbija iz vase izjave. Svako dobro vam zelim. ka xxx<<Takve komentare pretežno pišu dijaspore patriote na socijali

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

Bosnu napadaju srbi i ja im zelim samo zlo i da idu u corinu zlocinacku bolesnu srbiju tamo vam je mjesto ka Bosanac Pošto i ti želiš nekom zlo i ti si ustvari napadač BiH. Pa znači da si i ti bolestan. Dok su Srbi bili u ABiH i ratovali branili bih ti si pobjego ustvari tvoji roditelji su pobjegli u dijasporu, ti si se tamo rodio. Zato te ni mi ne želimo tebe i tvoje u BiH jer nas sramotiš. I prestani koristiti ime Bosanac jer ti to nisi

Prijedor

Bosnu napadaju srbi i ja im zelim samo zlo i da idu u corinu zlocinacku bolesnu srbiju tamo vam je mjesto ka Bosanac Bivsi srbine, ostaje ti da places okolo.

Mujo Kapitalista

Svi vi koji nečije samoubistvo gledate po tome kako se osoba zove i preziva, ne razlikujete se mnogo od onih koji su na osnovu imena ubijali. Suština vam je ista. Radovanje nečijoj smrti i pritom pozivanje na Boga( Allaha)? Samo je dokaz da vi istinski ni ne vjerujete u Boga, kad se možete radovati nečijoj smrti,pogotovo ako je u pitanju osoba o kojoj nista sem imena ne znate. Žao mi vas je. ka pchjef Ne veličam, niti se radujem. Šarovićeva uloa u ratu, i uoči rata, nije baš sjajna, zapravo nije jasna. Tu i tamo se da čuti da su bili na Grbavici i on, i supruga...bilo bi interasntno istražiti o njezoinoj ulozi....

Celo

Svi vi koji nečije samoubistvo gledate po tome kako se osoba zove i preziva, ne razlikujete se mnogo od onih koji su na osnovu imena ubijali. Suština vam je ista. Radovanje nečijoj smrti i pritom pozivanje na Boga( Allaha)? Samo je dokaz da vi istinski ni ne vjerujete u Boga, kad se možete radovati nečijoj smrti,pogotovo ako je u pitanju osoba o kojoj nista sem imena ne znate. Žao mi vas je. ka pchjef Upravo tako....., nemam nista za dodati.

Nina

Porodici saucesce u bolu Tuga je ne opisiva

/ Najnovije