Banja Luka / Topić: Neka Stanivukovića jašu koliko hoće, ali neka on sjaše s naroda

26. 09. 2021. u 17:45:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Snimak govori o neozbiljnosti gradonačelnika i činjenici da je u Gradsku upravo doveo svoje drugare da se igraju sa gradom i narodom, rekao je Dragoslav Topić, šef Kluba poslanika SNSD-a Banja Luka, nakon što je u javnost izašao snimak kako jedna saradnica jaše gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića.

"Potpuno je jasno sada o kakvom gradonačelniku i njegovom kabinetu se radi. Snimak koji se pojavio u medijima na kojem saradnica Draška Stanivukovića njega jaše kao konja i to u kancelariji, za koju se iskreno nadamo da nije u kancelarijama Gradske uprave, govori o neozbiljnosti gradonačelnika i činjenici da je u Gradsku upravo doveo svoje drugare da se igraju sa gradom i narodom", poručuje Topić, prenosi atvbl.com.

"Poručujem Drašku Stanivukoviću da može slobodno da ga jašu koliko hoće, ali da on sjaše s naroda i prestane da nas sve sramoti. Dok se igra konjića, grad Banja Luka postaje slučaj kojeg sada mnogi i ismijavaju", dodao je Topić.

Podsjetimo, Stanivuković se oglasio preko Instagrama nakon što je u javnosti procurio snimak na kojem se vidi kako ga jedna kolegica u kancelariji jaše kao konja. Kazao je da njegove greške štete samo njemu i da je video nastao prije tri godine.

"Moje greške štete samo meni, a njihove čitavom narodu.

O video zapisu koji kruži internetom i o aferi koja je okružila region!

Jasno je da objavljivanjem snimka starog više od tri godine žele da skrenu pažnju sa najvećeg kriminala do sada, ali neće uspjeti", napisao je Stanivuković.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (7)