Tomo Kovač, ratni ministar policije RS: 'Srbi su sami napustili Sarajevo, niko ih nije tjerao'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

0,5% vlaha su normalni

na 200 jedan! Genetska anomalija!

Mikroncici

Poenta da oni ne shvataju da ih niko vise ne uzima za ozbiljno! Svaki njihov provincijalac koji je zivot osjetio tek nakon rata i pljacki, hoce da pokaze svoj intelekt i znanje koje moraz analizirati pod mikroskopom.

ghost

tako je napustili sa torbama para od prodaje starih usrmđelih stanova u kojima nikad cesmu nisu zavrnuli stanova pa kupovali novogradnju u Trebinju po pet stanova za jedan u SA

Juka

Kakav ljubiša razroki idiot koji je do jučer čuvao ovce na Tilavi. To je obični frljavi idiot

Eto

sami svoje lazi otkrivaju.

Anka

Nek se tomo vrati u sarajevo.sto se baskari po beogradu?smestio sina u bg i filozofira.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

/ Najnovije