"Ti si naš gradonačelnik": U Sarajevu bilbordi s porukom Bogiću Bogićeviću

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Reolika CETNIKU @nasvasta=miki=vb=Emir=Mirsad=Ghost=JA1 ++++

Jasta..u svakom gradu i mjestu sa Bosnjackom vecinom dovesti po JEDNOG "dobrog Srbina", ulicama i trgovima davati imena po "finim Srbima"..salama, halama, dvoranama,stadionima davati imena"finih srba"...a u Banjaluci i ostatku genociteta kao i u HB ce se davati imena USTASA i CETNIKA....i tako..za jedno 50 godina..proklinjace ce nas SAKA BOSNJAKA koja ce biti u svojevrsnom getu a sve oko njih ce nosti imena USTASA I CETNIKA i "finih srba".....Bogicu Bogicevicu je DOBRO PLCAENO, njemu je dobro i zivi ko bubreg u loju...ne brinite se vi za njega ..A KOMUNJARE-jos malo i NEMA VAS ghamadi crvena...

Gradonacelnik

jadan Bakir, samo skuplja neke ruke, jal' po skupstinama BiH, jal' po Sarejvu. sad bi kao lafo SDA glasao za Bogica. dzaba, on zivi i dalje u truskom vaktu. ovo je vijest koja se desava u danasnje vrijeme: https://www.nezavisne.com/novosti/drustvo/Gradjani-BiH-pohrlili-preko-Drine-na-vakcinaciju/653270

Zenica

"ti si naš gradonačelnik" Za one koji ne razumiju baš jezik kojim Sarajlije govore, znači: "Idi kuči i meti svoju avliju!

Mex

Dzaba im opstrukcije ti si moj Državnik Bosanski sluzbe nek ga puse!!

Jel Saraj’vo tamo gdje je nekad bilo?

Ne volem... Semenkare... Cigane trubače... Burek... Ulične pišače... Nek mi moju lepu varoš vrate...

Petar I

NAROD ZNA

Pub

Jasta..u svakom gradu i mjestu sa Bosnjackom vecinom dovesti po JEDNOG "dobrog Srbina", ulicama i trgovima davati imena po "finim Srbima"..salama, halama, dvoranama,stadionima davati imena"finih srba"...a u Banjaluci i ostatku genociteta kao i u HB ce se davati imena USTASA i CETNIKA....i tako..za jedno 50 godina..proklinjace ce nas SAKA BOSNJAKA koja ce biti u svojevrsnom getu a sve oko njih ce nosti imena USTASA I CETNIKA i "finih srba".....Bogicu Bogicevicu je DOBRO PLCAENO, njemu je dobro i zivi ko bubreg u loju...ne brinite se vi za njega ..A KOMUNJARE-jos malo i NEMA VAS ghamadi crvena... ka Reolika CETNIKU @nasvasta=miki=vb=Emir=Mirsad=Ghost=JA1 ++++ Kako si ti bolestan, auuuuuu...pojede te nacionalizam.

/ Najnovije