Teške riječi Dodika: "Izetbegović je dotakao dno, na ovom prostoru Bošnjaci nikad neće dominirati"

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

TI ...

... prizeljkujes EU?!?!? Ti stvarno nisi dobar u vugla!!!

Iva

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

DoDICKje

Barem pokazao sta je i koje trojka i koji im je zadatak i misija...hvala gavrilo,konjiksicko i hedercinoforto

nekonstituentni

***

Padaj silo i nepravdo...

Vi gorite u pravedničkom gnjevu, a Dodik, Bakir i Čović dnevno uzimaju, samo na kamatama iznose vaših godišnjih plata/plaća! Svi u napad!

Leo

Milorad Dodik je 27 godina na vlasti ! Postavlja se pitanje tko Milorada drži na vlasti 27 godina ! Rusi sigurno nisu !!!!! Dodik je propali projekt USA od koga oni ne odustaju ! Jeste da je Dodik uništio i zadužio manji entitet ali dozvoliti mu ovoliko baljezganje je smiješno !

Tatar

Kako god si ti prodao svoje Srbe tako je i Bakir za šaku vlasti prodao bošnjački korpus.Vi ste po tome braća

Gradjanin

Građani će dominirat krkane, građani BiH,pa jesu li srbi,hrvati,bosnjaci ili ostali to će biti samo gradjani.

Sudija

***

Role

A neće Trojku mijenjati sa SDA kako je najavljivao. Dodik po svome, malo ovako malo onako, kako vjetar duva...

Evo ga ponovo, Dodik sve tocno kazao!

***

Bosančina

Ovi mi se komentari posebno sviđaju: Ima da bude građanska država kao i Srbija i Hrvatska i sve druge... Ima da nema nacionalista kao vi i vaše bolesne politike. Milorad Dodik je 27 godina na vlasti ! Postavlja se pitanje tko Milorada drži na vlasti 27 godina ! Rusi sigurno nisu !!!!! Dodik je propali projekt USA od koga oni ne odustaju ! Jeste da je Dodik uništio i zadužio manji entitet ali dozvoliti mu ovoliko baljezganje je smiješno !

msbfkjhfjjk

Ne znam šta je to tako skandalozno rekao? Osmica i debevac u aferi fontele from zicagu i jesu sramota za bilo koju državu ili političku opciju. Kako su to baketove lutke na sceni on i jeste dotakao dno. Mislim dajte malo razuma, dajte prostor nekim novim pregovaračima a da će biti gore nego što već jeste, čisto sumnjam ;)

Udri ga

Dodika treba ujest tamo gdje ce ga dobro tabolit pa ce se tek onda dobro smirit

Xyz

Izetbegovic je gospodin za tebe bio I ostao Bosna je za sve Bosance ti vise dodlice iz septicke Jame nemozes vani ...SIKTER

Čim ti braniš trojku znaci daju ti sta ti treba

A oni ti aute na sve. Sute i čovki kontaju lakše će u Evropu. Nećete nikad to zaboravite. Jedino sto možete je da uništite do kraja ovu zemlju. A bake je dodin najveći prijatelj. To znaju i ptice na grani. Jadni mi

Error

J*** u cijeloj zemlji ??? Zato sto bi se ukakio od rezultata hihihihihi

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Milorad

***"" AMIN

***

***

/ Najnovije