Teške optužbe iz SBiH na račun Pokreta za državu: "Prekršili dogovor i uhljebili rodbinu i kolege"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nisam znao da ima FOKA

zeHlene boje?!?! ah da, iz zoo-a reis-sda,

Haha

“bosna” je “bosna”, ali večera je večera. Mala bara, puno gladnih muslimana

TTU

Počelo je liječenje kompleksa. Dugo su i bili...

najveca greska sto sam vam dao glas

jer sam smatrao da SBiH, SDA i DF moraju zajedno, jer su tu patriotske snage ove zemlje, a trojka/sestorka/ osmorka.. sve goli petokolonas! Kostace Bosnjake opstanka!

N

Treba ove bali dzane streljati. Koje su to zlo po drzavu za ne povjerovati. Gori su od dodika i covica. ****ce bi dao za fotelju

glupson

zeHlene boje?!?! ah da, iz zoo-a reis-sda, ka nisam znao da ima FOKA Pa prosetaj Srbijom da se u to uvjeris.

SDA

jer sam smatrao da SBiH, SDA i DF moraju zajedno, jer su tu patriotske snage ove zemlje, a trojka/sestorka/ osmorka.. sve goli petokolonas! Kostace Bosnjake opstanka! ka najveca greska sto sam vam dao glas Sadasnja situacija u drzavi je rezultat pogubne politike SDA.

/ Najnovije