Terzić o neodlasku BiH na EXPO: Zašto nam na sve načine ruše i ovo malo države

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NB

Dakle neko javno daje izjave da blokira Državu a uz sve to od iste dobije platu! Pa sad!

moka

"Bolje nije moglo", rece Kralj Mudrosti kad potpisa drzavu sa ovima sto sad blokiraju EXPO... A sad mu za sina glasajte i skandirajte Turska, Turska po Bascarsiji pa ce vam i Sajam sljiva SNSD blokirati. Bolje i ne zasluzujete.

Guest

Pitaj svoje rođake Izetbegoviće, koalicione partnere od ovih što blokiraju

Pitatelj

Pravo pitanje je zašto Vi ubijate ono malo dostojanstva građana Sarajeva i Bosne i Hercegovine pa se u Vašem hotelu i restoranu ne može naručiti pivo, vino ili neko drugo alkoholno piće? Terorišete nas sve zamotanim i bradatim spodobama, pravite da se stidimo sami sebe i svoje države. Neka nismo učestvovali na tom sajmu na kojem bi ste prodavali naša bogatstva sumnjivim Arapima. Nije Trebević Vaš i arapski već je bosanski, nećete nam Vi određivati kako ćemo živjeti. Propast će taj Vaš hotel uskoro pa će ga neko normalan ponovo otvoriti. Živjela Bosna unutar europske porodice naroda...

Ralle

Pitaj debelu krmacu zbog cega..

Muhamed

Dokle cemo se pitati isto pitanje i iznenadjivati da nam Srbi zele zlo. Zar vam ni genocid nije otvorio oci, da nam zaista zele zlo na svim poljima, ukljucujci i drzavu. Necete ih promjeniti kuknjavom i rijecima, nego konkretnim akcijama. Npr. trebamo mi blokirati sve ono sto koristi RS-u, jer ako oni blokadama ruse BiH, mi trebao rusiti RS. Zato ne trebaju nam nikakve ustavne promjene dok je Bakir neki faktor, jer Bakir je taj koji im sve omogucava, bez obzira na njhovo ponasanje.

Jah

Pitaj babu koji se s ostalim ahbabima ,,borio’’ za ovakvu drzavu…

/ Najnovije