Tehnička analiza Glasa Amerike dokazala: Tegeltijin sporni razgovor se desio

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jel?!

Glas Amerike? Hahaha. Jesu to oni "čuveni", što napraviše softver za prevaru prebrojanih glasačkih listića na izborima u Americi? Prevariše Trampa, što ne bi i druge?!

Gost

Opet mješanje u našu JEDNU I JEDINU.

Jedan iz mase

Kakav je ovo jad od države pa joj je važno šta kaže Glas Amerike? A ima i drugih uglednih kao što su Al Džazira, Anadolija i sl. prijateljske agencije.

miki

Jok snimljen je i montiran sa sedam rezova razgovor koji se nije desio :))))

SANU

Predlazem da se snimak posalje u SANU...

chim

Ukidanje entiteta RS je neminovnost i to ce se dogoditi voljom naroda i uz nesebicnu pomoc Amerike, NATO PAKTA, ali i svih porobosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet RS je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zlocine osnovan na kostima i krvi nevino ubijenih Bosnjaka i Hrvata. Medjunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije RS Vojska i Policija RS pocinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine RS kao takva tvorevina osnovana na GENOCIDU I UZP-u.

chim

Srbogenocidasse danas svako mrzi i ne podnosi, jer su genocidassi, zlikovci, zlocinci i najgore vrste sljam koje je medjunarodni sud u Den Hagu osudio za genocid, UZP i jos 11 tacaka optuzbe za nevidjene i do sada nezabiljezene zlocine u modernoj civilizaciji. Tesko je danas biti srbogenocidass kad te svi sa prezirom i gadjenjem gledaju i sa podrugljivim osmjehom posmatraju. Bit ce upamceni do kraja svijeta kao teroristi, zlocinci, zlikovci i genocidassi, bez obzira na sve. A šta su Srbi nego nacisti, šta je "rs" nego genocidna tvorevina. Ukidanje je volja naroda, i jednog i drugog, a Boga mi sve češće i trećeg. Bolje da se ukinu dok nisu skroz propali.

chim

Ja pobjego iz ludare!!!!

/ Najnovije