Tegeltija pravi 'čistku' u UIO BiH, pljušte otkazi: 54 osobe ostale bez posla

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Ako bude išlo na štetu radnika najviše će biti otpuštenih Bošnjaka. Ako se bude štimalo najviše je Srba i Hrvata koji će ponovo biti primljeni. Tegeltija stari Dodikov znanac...fuj, fuj, fuj.

***

***

***

***

***

***

Alf

Ovako rade po skolama u HNK. Gospodja 8 godina nastavnica, ali prekine se mjesec dana za raspust da ne bi bila primljena za stalno. Isto je u svim skolama. A gospodja ce biti otpepana cim zatreba mjesto familiji hercegovackog drzavnog parlamentarca. Nazalost.

Kija

FUUJ!!!!

AnriTrojkas

Ako bude išlo na štetu radnika najviše će biti otpuštenih Bošnjaka. Ako se bude štimalo najviše je Srba i Hrvata koji će ponovo biti primljeni. Tegeltija stari Dodikov znanac...fuj, fuj, fuj. ka Role Hvala TROJKA....

/ Najnovije