Tegeltija: Dobro je što Jasmila Žbanić nije dobila Oscara

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Srbin

E jado jadni ti komentarišeš žbanićku?? Jel ti to Dodik rekao šta da napišeš, iskreno meni je svejedno za njen film, a vjerujem i mnogim drugim ljudima u Republici Srpskoj i FBiH, kojima je važnije kako da do prvog u mjesecu izguraju s platom i penzijom od 500 maraka, za razliku od tebe koji brojiš na hiljade mjesečno!

robot

Napravis genocid i misliš da ćeš se riještiti tog tereta kao starih cipela. Ne ide to tako, proganjati će vas zauvijek

Habuhabuhabu

Nepismena neprilika vodila državnu instituciju. "Bi smo" ne postoji ni na jednom od naših jezika, pa ni na "jeziku bošnjačkog naroda". Toliko o dotičnom. Zar u PC-u nema pismenih ljudi pa im ovaj harmonikaš uzima hljeb iz usta.

011

Kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio ga je Alija kad je zrtvovao par hiljada muslimana na Klintonov mig da bi za uzvrat dobio bombardovanje Srba od NATO-a. Znaci - bio je genocid i ne znam zasto stalno povlacite to pitanje?!

Damianusdarcus

Ima da vam čitavog života odzvanja ta riječ. Pratiće vam i vašu djecu i vašu unučad i dalja pokoljenja... stoko genocidna!

Nbs

Ima da vam čitavog života odzvanja ta riječ. Pratiće vam i vašu djecu i vašu unučad i dalja pokoljenja... stoko genocidna! ka Damianusdarcus hvala takodjer. S vi vi tu imate svoje momente gledano u zadnjih 700 god niko se od od vas nije pokazao boljim tako da ne pljuj po komsiji i on ce po tebi

Gost

Da se Tegeltija nije oglasio nebi ovaj portal ništa ni pisao o Oskaru. A jučer članaka na sve strane.

Ewe

TREBA FILM DAVATI BESPLATNO SVIM ZEMLJA SVIJETA I TV KUCAMA DA GA VRTE I VIDE GENOCID.

Genocidasi

ce zauvijek ostati obiljezeni kao genocidan narod.

Dajo

I onaj prvi Oskar ste dobili preko stele. Drugi bi bio previse. Vucic izgradi Srbiju, a sta je Bakir uradio po tom pitanju. Jeli otvorio jednu trafiku u zadnjih 5g? Samo vi o ratu i Sreberenici. Zasto ste tu gdje ste...

miki

Sad kad nije dobila Oskara pitanje je dana kada će velikosrbi i njihove sluge početi i to navoditi kao dokaz da nije bilo genocida...

Mirko

Kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio ga je Alija kad je zrtvovao par hiljada muslimana na Klintonov mig da bi za uzvrat dobio bombardovanje Srba od NATO-a. Znaci - bio je genocid i ne znam zasto stalno povlacite to pitanje?!

Hm

Muslimani kao mantru ponavljaju naučenu laž koju im je Alija , Amerika i SDA dala da ponavljaju, nadajući se da će postati istina. Nikada Srbi neće prihvatiti tu muslimansku izmišljotinu o genocidu! Žene i djeca iz Srebrenice su dokaz da nije bilo genocida! A muškarci koji su uzeli oružje da pucaju, u ratu i ginu od oružja, zar ne! I završimo tu lažnu priču više, jer je apsurdna!

Gost

Kao neutralan gledam Srebrenicu iz više strana. Sud je rekao da je genocid i to se neće promijeniti. Opet, stoji i priča da to nije genocid jer nisu pobijeni žene i djeca. Tko se osjeća kao žrtva mislim da ne može biti objektivan. Još i odnos NAŠI-VAŠI. Bošnjaci ne govore da je bio genocid nad Armenima jer su ga napravili NJIHOVI Turci.

@011

Kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio ga je Alija kad je zrtvovao par hiljada muslimana na Klintonov mig da bi za uzvrat dobio bombardovanje Srba od NATO-a. Znaci - bio je genocid i ne znam zasto stalnopovlacite to pitanje?! ka 011 Da li je moguće da idioti kao što si ti žive među normalnim narodom.

Jole

Vrati konju zube

Bosanac 100%

Dobro bi bilo da se ovaj covjek ne pojavljuje nigdje u javnosti,cim ga vidimo vidimo da ga treba potkovat.

69

Primitivne i polupismene mulimanske bošnje imaju hrabrosti nekoga kritikovati! Imate li ogledalo! Pogledajte se ponekad, dobro bi vam došlo!

Papak

Primitivne i polupismene mulimanske bošnje imaju hrabrosti nekoga kritikovati! Imate li ogledalo! Pogledajte se ponekad, dobro bi vam došlo! ka 69 Pogledaj ti svog Dodika, Lukača, Čosića i ostale ljepotice. Sve intelektualac do intelektualca. Pogledaj, dobro bi ti došlo.

/ Najnovije