Tanja Topić: Ovo je težak šamar Miloradu Dodiku!

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

FUJ BAGRO POGANA

Kod nas je sve vijest od 2 dana, i kasnije kao da se ništa nije desilo. Kojom tugom, seljačkim populizmom i jadom samo odiše ovo primitivno društvo zdravo nije! Jednostavno da čovjek ne povjeruje kakvoj pogani pripada i sam. Na 50 km od Sarajeva svijet se o jadu zabavio, ljudi su izgubili sve, a mnogi i živote, a sav fokus i cijela javnost su prebačeni na ove nezajažljive gadove i pogan koja je ustvari za to kriva, direktno ili posljedično! 47% glasača uopšte glasalo! Pa govori li to ovoj stoki IŠTA, ili bar strancima koji aminuju ove izbore svako malo??!! Za KOGA bolan više! Ono slavi. Evo još koja godinica vlasti. I tako 35 godina. Živote ukradoše ovi ljudima, svi odreda. Svi ovi nazovi političari, ustvari GADOVI i STOKA. Fuj! Ma na nas treba samo atomsku bombu heknut i to da kamen na kamenu ne ostane, pa neka zajedno s nama izgine i ova stoka s ovih plakata i tv reklama. Fuj!

Glasac

Mile opet ubjedljivo pobjedi u Republici Srpskoj, dok se vi i dalje dijelite izmedju kombi stranka i ozbiljnih stranka. Par vasih stranaka ne postoji izvan Sarajeva. Hocete li priznati barem sami sebi da ste dozivjeli debakl u Srebrenici? Ali vazno je da je Mile dobio samar. Rezultat osta konacan 49%-23%.

Nesvjesna svijest

Šteta što glasači RSa nisu pomeli snsd kao što su građani federacije. Da jesu, nešto bi se pokrenulo pa makar puževim korakom, ovako ostajemo na istom, trulež u blatu.

Error

Hahaha ako vi vidite razliku u drazi i dodiku blago vam se Draza totalno ucenik dodika oni su cista simbioza na njima se vidi da politika moze biti i te kako smrdljiva i prljava kad se zloupotri**** Nazalost, jer je politika u korjenu dobra stvar kad se zdravo zna polemisati komunicirati tolerisati uvazavati razlicitosti i tako dovesti do velike kreativnosti te izroditi velike stvari za zdravu lijepu i rajsku sadasnjisost i citavu civilizaciju

/ Najnovije