Tajna saradnja Karadžića i Tuđmana: Franjo je obećao RS-u izlaz na more

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

zoma

Haaaahaaaa Svi oće na more!Ovo je Bakirova šuplja priča i mokri snovi!

Aaa

...DOBIO JE IZLAZ NA PLAVO MORE U HAGU...

Role

Ovo je još samo jedna u nizu potvrda za sljedeće: 1) Da su BiH svjesno dijelili Tuđman i Milošević 2) Njihove falange po BiH su samo provodili ono što se već dogovorilo 3) Rat u BiH HVO nije vodio protiv četnika 4) Tuđmanu je za BiH bilo svejedno, čak je obećavao i izlaz na more. Toliko o njegovoj pravičnosti i principijelnosti 5) Jedina ispravna borba je borba A.BiH

VLADO

POSLIJE TOLIKO GODINA VI STAVLJATE SLIKU A POJMA NEMATE STA SE JE TADA ZBILO.VI NOVINARI?? DRAGOG BOGA BI POSVADJALI A KAMOLI NAROD.

Damianusdarcus

Komšije za poželit'!

Eh

Kad cemo poceti citati,o boljim placama o dobrom socijalnom sistemu O pravnosređenoj drzavi.Prođite se ovih sranja.

dP

U nastavku feljtona sporazum Izetbegović - Krajišnik o podjeli BiH. ;)

Hrvatska Republika Herceg Bosna

"Što ima Alija pitati, kad se hrvatske i srpske škare slože, nema Alija tu što pitati!" Dr. Franjo Tuđman, Zagreb siječanj 1991. Zagreb-Beograd preko leđa Sarajeva, slomit ćemo ta leđa uskoro! Za dom spremni!

O čemu pričate?!

Ma šta pričate gluposti! Svi smo vidjeli da su Hrvati i Muslimani vezali zastave i išli skupa protiv Srba! A skupa su, bez volje Srba, odlučili da se, protupravno, otcijepe od Jugoslavije, i tako započnu rat protiv Srba, koji su htjeli da ostanu u Jugoslaviji sa svojim narodom!

@Eh

U ćemu je problem ako se istina piše? Ljudima na Balkanu je naviše istina protrebna.

@Hrvatska Republika Herceg Bosna

Tebe su sigurno popvi zlostavljali dok si bio dječak. Zato si pun mržnje. Ako imaš sam djecu, nešalji ih popovima, sam znaš šta rade

Istina

Ma šta pričate gluposti! Svi smo vidjeli da su Hrvati i Muslimani vezali zastave i išli skupa protiv Srba! A skupa su, bez volje Srba, odlučili da se, protupravno, otcijepe od Jugoslavije, i tako započnu rat protiv Srba, koji su htjeli da ostanu u Jugoslaviji sa svojim narodom! ka O čemu pričate?!

Krotitelj

Malo je to, Republici Srpskoj treba dati Dubrovnik, Konavle i poneko ostrvo, a Hrvatskoj par opština i gradova u Posavini!

Hajmo otvoreno.

Franjo nije imo muda. Prepo se da ce mu uzet sve, a nije ni Karadzic. Al sta cemo s ovim Bosnjacima nece da nestanu.

/ Najnovije