Table "Dobro došli u Republiku Srpsku" osvanule usred Dobrinje!?

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ask

Treba malo zakuhat pred izbore vidjeno vec 25g, koga boli sta pise odem gdje hocu bolja raja u foci nego u zatucanom seheru.

SS

Treba malo zakuhat pred izbore vidjeno vec 25g, koga boli sta pise odem gdje hocu bolja raja u foci nego u zatucanom seheru. ka Ask Pa neka te onda u Foči jarane, očigledno za Foče i jesi .... ha ja ...... (Ili za Srbinja, zar ne...)

SS

Treba malo zakuhat pred izbore vidjeno vec 25g, koga boli sta pise odem gdje hocu bolja raja u foci nego u zatucanom seheru. ka Ask Ustvari jedina dobra strana rata i jeste to što ste vi, pritajeni papci iz mira otišli zauvijek živjeti u Foču, Višegrad i ostale prculje... jest da su ovi međedi došli ovdje, nisu ni oni puno bolji, ali neka ste vi otišli pa makar..... a ustvari ste se samo i vratili svojim zavičajima kreteni glupi, za vas grad i nije nikad bio .... eto sad tamo uzgajajte krave i kosite travu, za boljeg i niste ..... Čuj vama Pozorište i tramvaj dati ..... da se popnete na brda pa da granatama i snajperima ubijate žene i djecu.... nema potrebe. Foča za vas i jeste, ništa drugo...

Vjesnici izbora

Suplji nacionalizam i nametnuta mrznja ima svoj rok trajanja, ovo je postalo dosadno.

SDA botovi, debili sa baustele

snima se film o glupim bosnjama, ne traze statiste pun ih je Muslimanitet

pih

opet se kasno reaguje...

Četnička posla

snima se film o glupim bosnjama, ne traze statiste pun ih je Muslimanitet ka SDA botovi, debili sa baustele - Tako je, dok se u „državi“ rs teško mogu naći ljudi koji nisu natprosječno inteligentni, kulturni i sofisticirani ....Jer ipak jbg, država je to....imaju suverenitet, svoj novac, svoje pasoše, svoje registarske oznake, ma sve svoje.....prava jedna moderna i napredna država, zemlja čija se zastava vijori na platou ispred zgrade UN-a na East Riveru, sa toliko kulturnim i naprednim stanovništvom da bi im naprosto jedna Norveška ili Luksembrug pozavidjeli.....kolijevka je to jedna kulture i intelekta ..

Duduk

A kad su dijaspore patriote vidjeli ove table kako su napunili gaće hahaha i odmah su počeli da traže pasoše hahaha za bježaniju ko i 90-tih. A oni snimaju film

Duduk

I nema veze sa politikom i ratom haha

Vuksaontaria

Dobro dosli u republiku u kojoj je narod gladan kruha

/ Najnovije