Svjedok na suđenju za Dobrovoljačku: "Kukanjac mi je rekao da se čuvam Ganića, da je opasan"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak...

JNA je bila legitimna vojna okupatorska meta...to su dokazali kasnije,tj po izlasku iz gradova i kasarni. Da se ovo nije desavalo,palo bi i Sarajevo i Tuzla i Gorazde itd...kao sto je pala Bijeljina,Zvornik,Podrinje...a znamo sta se desilo odmah po padu tih gradova i mjesta!

Sumljivolice

Dobrovoljačka je izmišljena, a sokić, radulović i ostali nikad nisu ni postojali

Ne pijem dok Paja vozi

ŠTA ĆE STRANA VOJSKA NA TERITORIJI PRELIJEPE BIH?!!

Ne pijem dok Paja vozi

***

Fasista

Stigo lazov da izbroji i rupe na sanitetskom vozilu hahhahahha cuj 52 hahahahhaaha

Ja1

Trebalo je citavu kolonu sravniti sa zemljom. Regularna Jugoslovenska armija se povlaci, pitanje je gdje se povlaci? Zasto se povlaci na srpski teritorij, zasto odvozi oruzje sa sobom i kome ga vozi a oruzje je i nase bilo i mi smo ga platili? Iz svih krajeva Jugoslavije vojska JNA se povlaci samo na teritorije koje su srbi okupirali. I onda oni govore i dan danas da su oni jedini htjeli sacuvati jugoslaviju.

Nebitno

Normalno da je opasan, to je nas Bosnjak !!!. Nije glup ko pojedini.

/ Najnovije