Svevlad Hoffman: Nisam prijavio Seju Brajlovića; Brajlović: Čist sam kao suza

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sejo

Rat u Sarajevu proveo svercujuci po pijacama,svojimFocacima nije dijelio municiju da se brane kao sto je sinoc dijelio cevap i stvorio redove pa tako i sirenje zaraze,ovaj kriminalac je po svim parametrima izdajnik ali mi smo poznati da bi za saku masti i naciju prodali.

.

On je seljak koji ne razmišlja. Ali je krivica na policiji koja ne radi svoj posao. Znaju žene po parkingu hapsiti - a žarište na po ceste ne vide! Kerovi

Jaoooo

DAOVOLJNO JE PROCITATI KADA KAZE KAKO MU JE ALAH SVJEDOK,ODMAH JE JASNO DA JE KRIMINALAC.

citat NAJBOLJEG komentara o ovom denbilu: "

"Da zivimo u fekalijama,ratni profiter i kriminalac,nije ovaj gubavac poslao u svoju Focu tokom donirao municiju i pomagao svojima da ih ne pokolju vec se uvalio kao bakterije u tranziciji i seljackim trikovima kupuje poene kod jos gluplje stoke koja je u red stala za besplatni komadic fasiranog mesa koji ce obracunati u lazni porez i n ikada kao ni do sada nece platiti,fuj kako smo bijedni."

Pardon, DEBILU:

"Da zivimo u fekalijama,ratni profiter i kriminalac,nije ovaj gubavac poslao u svoju Focu tokom donirao municiju i pomagao svojima da ih ne pokolju vec se uvalio kao bakterije u tranziciji i seljackim trikovima kupuje poene kod jos gluplje stoke koja je u red stala za besplatni komadic fasiranog mesa koji ce obracunati u lazni porez i n ikada kao ni do sada nece platiti,fuj kako smo bijedni." ka citat NAJBOLJEG komentara o ovom denbilu: "

Glad

Narod puka sirotinja zeljna kvalitetnog obroka.to mozete zahvaliti sda gamadi sto su vas doveli na prosjacki stap.za razliku od njihovih famelija koje su se lopovlukom obogatili.kroz takozvanu privatizaciju,kroz certifikate dem boraca,preko min za boracka pitanja,javne firme koje i danas bjesumucno pljackaju i stvaraju dug.itd,itd.pa vi podrzavajte sda barbare.

Katy

Oni sto im stvarno treba i sto gladuju sinoc sigurno nisu bili tu. Po besplatan obrok ovi dodju sa skuterima i sa Iphonom u ruci. To su oni sto dodju na predizborne skupove zbog besplatnih cevapa. Prava sirotinja je i sinoc bila gladna!!! Mogao je jednostavno isporuciti narodnoj kuhinji.

Sadaka ili reklama

?

Pele

Kako je je inspektor samo savjestan kada se nadje da ovom narodu neko nesto pidijeli a ne smetaju mu kada ga on i njegovi ahbabi zalome po restoranima i krse na sve strane propisane mjere.Neka tuzi majku sto je rodila ovako glupo egoisticno frotovsko govno kao sto je on

/ Najnovije