Svetlana Cenić: "Šta ako RS vrati nadležnosti za indirektno oporezivanje..."

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gost urednik

glupost Svetlana, gluposti… lijepo su ti objasnili juče na Skupštini, srpska djeca da idu i služe vojsku u Srbiji, RS ulazi u sistam PDV Srbije. Vjerova sam da imate potencijal da proniknete u strategiju rušilaca države. Nažalost, prevaroo sam se.

D aut

glupost Svetlana, gluposti… lijepo su ti objasnili juče na Skupštini, srpska djeca da idu i služe vojsku u Srbiji, RS ulazi u sistam PDV Srbije. Vjerova sam da imate potencijal da proniknete u strategiju rušilaca države. Nažalost, prevaroo sam se. ka gost urednik E baš su gluposti.Srbi iz BiH koji imaju i Srbijansko državljanstvo, mogu ako hoće služiti vojsku u Srbiji, kao i Hrvati iz BiH isto to mogu u Hrvatskoj. Što se tiče PDV... niđe veze

.

glupost Svetlana, gluposti… lijepo su ti objasnili juče na Skupštini, srpska djeca da idu i služe vojsku u Srbiji, RS ulazi u sistam PDV Srbije. Vjerova sam da imate potencijal da proniknete u strategiju rušilaca države. Nažalost, prevaroo sam se. ka gost urednik Nisam siguran da on želi baš ujedinjenje sa Srbijom. On hoće dvije države. Nije on glavu stavio u torbu da bi mu neko drugi komandovao i postavljao svoju vlast. Nema dvostrukog oporezivanja, u slučaju da nastavi ima samo jedan scenarij, već viđen. Niko u SA neće dozvoliti da mu je granica na Darivi i Vracama, nikada!!

Knez

Ako se R.Srpskoj vrate nadleznosti oporezivanja eti posla za analiticarku cenic moze biti portir ili izvestilac za federaciju .

/ Najnovije