Svečanost u Sarajevu: Dragan Vikić uz SDP BiH

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Heroju bjezi od lopova niksica i stete prezimena im sve govore

Nikolica s prikolicom

Država ravnopravnih građana? Federalizirati BiH, pa bi onda i Srbi i Hrvati bili za takav princip. To je tako jednostavno postići, ali vam se neda. :)

KONJICANIN

VIKICU BJEZI OD LOPOVA NIKSICA

Ljiljan

Vikiću ljudino nemoj sa bandom,bolje idi prči mamu ovom nikolici u prikolici ja ću ti držat svijeću I njoj noge!

Bos-Sa

Koliko su ove U iSCHT ogrezli u mrznji i ne stide se.Sve drzave u svijetu su gradjanske,a zlocincima se osladilo da ubijaju muslimane,pa bi sada da ih nestane.Malo vam bilo za vijeke vijekova i za sve sto nosite u sebi mrznju protiv neduznih sugradjana.Gradjansko S.Fasizmu

Ako si kreno sa dizalicarem niksicem,prno si u fenjer

.

JA1

Jel jos neko primjeti patern kod ovoga iznad u komentarima, jedan covjek stotine potpisa i sam sve sebi i kontrira u komentarima. Koja je ovo vrsta bota?

Objektivan i nepristran

Lijepe riječi su ukras !

Pehlivan

Dabome Vikiću. Pa nećeš valjda sa kriminalnom organizacijom SDA. Dok ste se vi borili protiv četnika, oni su se bavili švercom visokotarifne robe i ratnom privatizacijom. Tek su ponekad virili iz trezora, da vide da li je stigla kakva donacija.

/ Najnovije