Svečano otvorena Ahi Evran Veli Kiršehir džamija u Olovu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Drag mi ba svaki PETAK tad mi odza u Ðamiji utjera kozni METAK

Siromaštvo

Nas sve manje a džamija sve više

Otkad je Olovo grad? Ja mislio varos?

Al dobro je, cestitam za dzoamiju! Zausput su jos mogli izfinancirat novi vodovod u kasaburni jerbo nema vode pokucama, iscuri putem kroz trosne cijevi... nemaju mumachi da natoce u flasu u cenifi!

SREDNJI VIJEK ZAUVIJEK

Posvećuje se svaki kiosk u zapadnom dijelu Federacije, u RS-u će uskoro svaki semafor imati krsnu slavu, džamije niču ko gljive poslije kiše. Inat džamije i inat crkve dominiraju iznad prostora mrtvih sela i polupraznih gradova. Srednji vijek zauvijek na raspadnutom postyu prostoru u agoniji.

Zsza

Da li ovi što daju ime vjerkom objektu ikada razmisle kako to zvuči i da li je normalno miješati tuđice itd...

Čestitke

Forma bez sadržaja. Nisam protiv vjerskih objekata ali ne obraća se pažnja na arhitekturu, mnogo je fuša i kiča. A druga je priča što bi mnogo toga drugoga bilo daleko potrebnije.

el-džihadi reis poručio PODSTANARIMA

Reis Kavazović: Islam je prirodno stanište bosanskih muslimana, oni koji to ne mogu razumjeti imaju problem sa sobom

novi brend

Al dobro je, cestitam za dzoamiju! Zausput su jos mogli izfinancirat novi vodovod u kasaburni jerbo nema vode pokucama, iscuri putem kroz trosne cijevi... nemaju mumachi da natoce u flasu u cenifi! ka Otkad je Olovo grad? Ja mislio varos? ima, ima, radenska izdala novi brend: ćenifa-ćošak-kisela voda, 05 litara.

U 3:10 za Jummu

Saučešće građanima i seljacima Olova i okoline...

/ Najnovije