Svečano otvoren most Hercegovina: Veliki infrastrukturni korak za Bosnu i Hercegovinu

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

cudo pa ga nisu nazvali:

Franjo Tudjman

Ili Herceg Bosna

Franjo Tudjman ka cudo pa ga nisu nazvali:

JEDNA JEDINA BOSNA I HERCEGOVINA ❤️

TAMAN HVALA CESTE FEDERACIJE JE******************************

Bosanac, naravno i Hercegovac

Dobro je ovo. Dokaz da zajedno možemo GRADITI. I to ovako kolosalne projekte. Dobro je da smo se odvojili od svakodnevne prljave i jalove priče. Idemo ljudi dalje. Moramo raditi i graditi.

Jovo

Samo hrvatska Hercegovina, a ne Bosna i Hercegovina. Eto, baš lepo.

Bosanac, Hercegovac, Evropljanin

Možda većina nije primijetila da gospodin Čović već odavno govori i djeluje u jednom pozitivnom pravcu. To bi moglo dovesti do relaksacije. Kada i tvrdokorni ostatak shvati da su neke stvari bile refleks, onda se možemo nadati totalnom zalječenju nepovjerenja. Na kraju, bh. Hrvati trebaju shvatiti da većeg uvažavanja neće doživjeti ni od koga osim Bošnjaka. Čak ni od Hrvata iz Hrvatske. Tu smo. Tako blizu. Manimo se jalovih svađa i inata. Po inatu smo isti. Ta odlika, ako je okrenemo jednu protiv drugih je sila razaranja. Ako ih uparimo, onda gradimo. To je to.

Kad

i ako se završi kompletna duonica od Svilaja do Bijače, vatromet će trajat 3 sata i biće 7 neradnih dana u BiH.

MOST slavne i vječne nam HERCEG-bosne!

divne slike hrvatskih velikodostojnika! Gdje su Bakir i Džaferović, dr.sc.Ramo Isak, Lendo, glava sa Uskršnjih otoka...? Konjinaković je zauzet dilanjem, opravdan izostanak! Mislio sam da će i Reis proučiti koju dovicu, al čudo da ga nema. On se bavi kišom, opradano! Kad je udijeliti 2 gumena ćevapa Mr.Turist-Šmitran je bvezatno prisutan. Kad se slavi (rijetka) radna pobjeda i pozitivni pomak u državi, njega nema, nema ni Marfija, ni onog Engleza,... biće da još žvaču gumene ćevape,... opravdano!

JEDNA JEDINA BOSNA I HERCEGOVINA❤️

TAMAN HVALA CESTE FEDERACIJE JEDNE JEDINE CJELOVITE BOSNE I HERCEGOVINEOO\ ZA ČAS DO NAŠEG NEUMA JER U HR MI NI NE LJETUJEMOC A POGOTOVO SADA KADA JE NAS NAJVECI DUS...MAN EU ODLUCILA DA NAM DA ULAZ UZ OTISAK PRSTA, I SKENIRANJE ZJENICA!!! SUPER FORA ZA BUDALE I KRADJU IDENTITETA... MOJI BOSANCI I HERCEGOVCI PAMETNI NAM BUDITE... A VI S PORTALA @radiosarajevo.ba IZBRISITE MI JOS JEDNOM KOM IDETE KOD FACE NA PRANJE U VISE VODA!!! ZAJEDNO S OVIM NACINALISTICKIM KOMENTARIMA KOJE PODRZAVATE SRAM VAS BILO!!! SVE SCEEN SATOVANO...

Hahahhaha

Jadovi, oteli 10 milijardi maraka na akcize od gradjana, a prave neki spektakl od otvaranja 11 km autoputa, kao da su zavrsili koridor. Pored toga, na ovo otvorenje potrose dodatnih par kilometara danapoje i zadovolje svoje ****ce. Kakva bruka i sramota. Fuj!! Ima li iko obraza jadovi?!?!?

Bgf

Velika čestitka Hrvatima iz Beograda. Cuvajte HB!

Ttr

Velika čestitka Hrvatima iz Beograda. Cuvajte HB! ka Bgf u Zaječaru voda smeđa. A u Beogradu šeici dave Dunav. Čuvaj ti sebe idiote provokatorski. Šra si našo visit po bošnjačkim portalima, budalo izbezumljena.

Uff

Velika čestitka Hrvatima iz Beograda. Cuvajte HB! ka Bgf Postiji herceg bosna, kao što postoji srpsko Kosovo I republika srpska krajina hahahah

veliki pozdrav i zahvala

Velika čestitka Hrvatima iz Beograda. Cuvajte HB! ka Bgf od hrvata, saveznika u fosni.

Rey

od hrvata, saveznika u fosni. ka veliki pozdrav i zahvala jakih saveznika propali I Jedni I drugi. Kanalizacioni otpad kršćanstva. Dva penzionera na internetu jedan drugom daju pet. Ahaha. Smirite dozivljaj, niste bitni niti jaki. Dokazat ce vam to uskoro kad tad italijani, madjari I turci

/ Najnovije