Svečano obilježena godišnjica formiranja Armije RBiH i 2. pješadijskog puka OSBiH

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NS

***

prebrojavanje

talibanije

,sb kanton..

Sta cete obiljezavati licemjeri. ***

Jel svecano obiljezena

gledanjem u dlanove? Da se vidi imal zuljeva? (A nema...)

***

***

Hahahahahahaha

Jesul’ otisli iftariti kod Reisa i evocirali uspomene na arapske milione koji su sad proslost kao i tzv ArBiH i RBiH? Sve im je tzv i nestalo, drzava, zastava, grb i Krepo

nasvasta

Od nazdravićarskog patriotizma predobro neki uživaju u ovoj napaćenoj državi.

Haha

Obično se u ovakvim prilikama organizira vojna parada, gdje srdačni domaćin pokaže najnovija naoružanja i spremnost svoje vojske. Izgleda da to nije običaj u 23%. Ništa od “ćuda tehnike” a ni “ćuda odbrane”. Sjela ekipa u kazalište i laprda o “slavi”

Error

Ublehasi kome vrijedjaju inteligenciju??? Koje Armije jesu je prodali za sicu u Dejtonu.Fuj.Nije ni cudo sto im fali vojnika za OS.Ko bi isao u poslusnicku vojsku.Pogledaj im uniforme kao americke Izdajnici.Becirevic totalno razocarenje i on kao Komsic trci da ***

100%

Nedao bog kakvog zla u ovoj nazovi drzavi,garantujem zivotom da bi legla za 7 dana.vecina demobilisanih boraca bi je rasturila,nebi trebao vanjski neprijatelj.zalosno al to je istina,ljudi koji su za nju krvarili danas je najvise mrze.

Ns

Republika Srpska ulazi u sastav Srbije a našoj braći muslimanske vere garantujemo sva prava u novoj Srbiji!

Bojnovnik

Tzv armija BiH je bila iskljucivo muslimanska koja je odgovorna za brojna zlodjela. O kakvom olosu se radi najbolje pokazuje pobjegulja Mahmuljanin. Prije rata je od svojih oficira iz JNA kupovao cvrake, a za vrijeme rate odsjecao glave Srbima. A to sta je tzv armija oslobidla najbolje pokazuje cinjenica da su za rijeme gradjanskog rata u BiH najvise drzali pod kontrolom 11% BiH.

NM

Citam komentare pete kolone sto dokazuje koliko je bila cudo otpora, odbrane civilizacijskih vrijednost, bedem drzave.

Kralj Bosne Ostoja

A RBiH je najcasnija Armija u Evropi. Nije napadala druge drzave, branila svoju od gadova i domacih izdajnika. Bila u okruzenju i pod embargom, mulitietnicka. Svjetsko cudo otpora.

/ Najnovije