Svečani prijem u Vijećnici povodom obilježavanja 1. marta - Dana nezavisnosti BiH

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

LJILJAN POSTENIJI OD KOMSICA

KAKO VAS DVOJICE NIJE STID DOVEST ZENE

Mučenik vladika sveti muškodupeljubac

... Bože molim te ovom rastovom građom da mi daš samo muških pravoslavnih g u z i c a

Haha

Sejdara nikad luđi, hoće se pod stare dane još jednom poklati sa ćafirima, dok mu jetra ne crknu

3x Haha

Sejdara nikad luđi, hoće se pod stare dane još jednom poklati sa ćafirima, dok mu jetra ne crknu ka Haha Ne brini se ti... Ima nas i mlađih... ;) Haha da ne bude Kuku

Gost

Vaša i samo vaša? Nije i neće biti!

Haha

Ne brini se ti... Ima nas i mlađih... ;) Haha da ne bude Kuku ka 3x Haha Misliš da ćete i ovaj put smrdit u “zaštićenim zonama” i heljpat CNN? E nećete sinovi sadake

Kuku

Misliš da ćete i ovaj put smrdit u “zaštićenim zonama” i heljpat CNN? E nećete sinovi sadake ka Haha Nećemo. Kunem ti se nikada više... Uostalom, kreni i provjeri. Ili si samo mala čkapi.. Samo da znaš , ja tada nisam bio ni u m u d i m a.. Porasla djeca ;)

Mostar

Nidje nas i Srba! Dobar dan drzavnosti.

Gh

Bih je priznata nakon ilegalnog referenduma, jer za njega nije bilo konsenzusa tj. odobrenja srpskog naroda, cime je prekrsen ustav sr bih iz 1974, jer je bih kreirana kao tronacionalna republika, a ne jednonacionalna. Da ne govorim da ni pored toga nije mogla da se odvoji od yuge ukoliko to yuga ne odobri, sto je dvostruko ilegalno. Kao sto se ni skotska ne moze odvojiti od velike britanije ili katalonija od spanije, ako im oni ne odobre. Samo je na primjeru yuge zapad namjerno preksio ustav i sve zakone, da bi dobio svoje male kolonije kojima ce upravljati. A u prilog tome da je bih kolonija govori i cinjenica da ima visokog predstavnika koji se sve pita.

/ Najnovije