Sve dogovoreno: Bit će povećana plata državnim službenicima u FBiH

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

Sram vas bilo

Ova vlada je shvatila da to više neće biti pa sada dijele pare budžetlijama kao da su njihove. Apsurd je da radnici PIO - a i drugi budžetski korisnici dobiju pomoć od 1080 KM. na prosječne plaće od 1800 KM. a da penzioneri dobiju na prosjek od 520 KM. stotinu maraka. Obzirom da je u pio. uključeno kao buđžetski korisnik PENZIONERI zahtijevaju da se i njima isplati isti iznos pomoći od 1080 KM. I povečanje penzija od 20 %. Kad je fešta nek i hala gori.

tonk19

Sram vas bilo, dok penzioneri skapavaju od neimaštine i dajete im na kapaljku sebi povećavate i onako uvecane plaće. Penzionerima dajete 100 KM pomoći a sebi 1080,00 KM. Sram vas bilo. Gadite mi se.

Cipiripi

Politicari samo radite za sebe,svakim danom sve nas vise napusta drzavu samo zbog vas. Doci ce dan kad nas radnika nece vise biti da vam zaradjujemo plate ... idemo svi van BiH

Tatar

****la te i policija i javna uprava i svi ostali.Sta je sa radnicima

son bh

Sram vas bilo, dok penzioneri skapavaju od neimaštine i dajete im na kapaljku sebi povećavate i onako uvecane plaće. Penzionerima dajete 100 KM pomoći a sebi 1080,00 KM. Sram vas bilo. Gadite mi se. ka tonk19

/ Najnovije