Suze i bijes građana zbog smrti dr. Azre Spahić: "Bila je budućnost, a ubio ju je pijani vozač!"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kažu

Da je otac armina berberovića ratni zločinac

Dozivotni zatvor

Ako dobije 40 godina zatvora drugi ce razmislit hoce li bjesnit po ulicama.zalosno al de takvim ubicama uvjek progleda kroz prste.

Da je iz agresorske vojske

Da je otac armina berberovića ratni zločinac ka Kažu sigurno bi i bio, pichko

Edd

ZAUSTAVE KABADAHIJE NASRED VILSONOVOG ILI U TITOVOJ, UKLJUCE KO .FOL 4 ZMIGAVCA KAO U KVARU PA ODU U KAFANU ILI RADNJU. I NIKO IH NE HAPSI. ILI PRETICU ZABRANOM ILI VOZE NEDOZVOLJENOM TRAKOM. PRETJECANJE IM JE NAJDRAZE, VOZNJA SLALOMOM, STRAH VAM LEDI KOSTI GLEDAJUCI...

Hoćeš

sigurno bi i bio, pichko ka Da je iz agresorske vojske Da kažeš da arbih nije činila zločine

SIGURNO jeste..

Da je otac armina berberovića ratni zločinac ka Kažu

Picka ti je otac KURVIN SINE

sigurno bi i bio, pichko ka Da je iz agresorske vojske

Posteno bi bilo

Zivot za zivot.

Agresor ti jebo majku pasji okote

sigurno bi i bio, pichko ka Da je iz agresorske vojske

Gost

Svi u sarajevo objesit dzubre nabas carsiji

Gh

***

/ Najnovije