Sutra udara prvo 'džemre': Evo šta nas čeka po narodnom kalendaru

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Drag mi ba svaki PETAK, tad mi Odza utjera KOZNI METAK.

Tile

Koje (g)novinarstvo.

rastovina

Drag mi ba svaki PETAK, tad mi Odza utjera KOZNI METAK. ka Ljiljan Lažeš, lažeš vlaščiću mali. Tebi je najdraže kad ti ga Vladika Kačavenda do damu utera. A ja tvojoj mami... Do damu a ona oće još :D

111

Hahahahaahahahhaahahha na šta spade radio sarajevo. Ovo vam glavna vijest.....

Voli SVAKI šinavla

Kad mu ga utera breeeee Vladika muškodupeljubac i viče (kad mu ga uteruje) dostojaaaaaaaaannnnnnn

Jad i bijeda

Planeta govori o neminovnim katastrofalnim klimatskim promjenama, a ovaj portal koji je kidnapovao slavno ime Radio Sarajevo - tuli o meteorologiji otomanske ere?

'_'

Planeta govori o neminovnim katastrofalnim klimatskim promjenama, a ovaj portal koji je kidnapovao slavno ime Radio Sarajevo - tuli o meteorologiji otomanske ere? ka Jad i bijeda Jesi li ti prorodno glup, mislim, jesi li rođen takav ili si pođao neki kurs za pručenog debila?! Ozbiljno te pitam. Pa ***** ti neobrazovanu natakarim... To su pučka iskustva a ne meteorologija iz Turskog vakta! Ali šta ti znaš o tome kladioničaru sestru ti ♥️

***

***

Šinavla

Ojjjj Vladikooooo j e b o si mi dedu, je bo si mi tatu, je b o si mi brata.. i mene ćeš... Nećeš ti krepati dok i mene ne izje beš ko konja..

***

***

/ Najnovije