Sutra sastanak Trojke, u Konjic pozvani Dodik i Čović

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ale

Niksic je poludio!!!!!!! Sastaje se sa covjekom koji rusi BIH i drugim koji ga podrzava!

Леми

Овако поступа одговорна власт. Боље преговарати 100 година него један дан ратовати. Велики респект за Тројку и надасве одговорног премијера Никшића. Јастребови типа Хелена, Комшића и Бечиревића би без размишљања гурнули БиХ у нови сукоб и разарања, док би своје гузице угодно смјестили по европским престоницама.

Doc ce Dodo dok pokosi.

.............

Zasto lupas bezze?

>>Niksic je poludio!!!!!!! Sastaje se sa covjekom koji rusi BIH i drugim koji ga podrzava! ka ale<<............. Covke non-stop trubi o nedjeljivoj Bosni, to cak i ovaj portalcic prenosi. Zadnji put prekjuce. Cak se sjecam i da je rekao ¨zato jer ne moze drukcije¨.

/ Najnovije