Sutkinja Lejla Numanović podnijela prijavu protiv policije u Gradačcu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Čemu

Dokle još ovo sve vodi... Svi se vade, prebacuju odgovornost jedni na druge, svako svoje *** spašava.

A-ha

Kako se prepala i odmah skočila da spašava svoju kožu! Da je bila tako brza, reagovala adekvatno i pomogla jadnoj Nizami, danas bi vjerovatno svi bili živi. "Napad je najbolja odbrana", ali NE u ovom slučaju!

Joe

A da je dobio zabranu toga bi se sigurno pridržavao.

Redis

Ljudi u pravu moraju biti prikupljeni dokazi inače sve pada u vodu

Toto

A da je dobio zabranu toga bi se sigurno pridržavao. ka Joe Isto ko što se onaj što zgazi doktorice suzdržao od vožnje jer nije imao vozačku dozvolu.

Vookoth

Sutkinjo pravo ste '' posvećeni '' svom poslu

***

***

/ Najnovije