Susret gradonačelnika u Albaniji: Tirana i Sarajevo pišu nove stranice saradnje

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma sjajno!

Tu su negdje ta dva Grada, razvijenost, putevi….

Eto ti imaš?

Ti bio u Tirani? ka Pojma ti nemaš . Hoćeš reći da je Tirana puno razvijenija, infrastruktura i sl.? Ja, i? I dalje su to zabiti u koje idu samo ovi iz dijaspore

Gradonacelnica

je pronasla i pretke u Albaniji, izmedju svih ostalih poznatih

Kontaš

. Hoćeš reći da je Tirana puno razvijenija, infrastruktura i sl.? Ja, i? I dalje su to zabiti u koje idu samo ovi iz dijaspore ka Eto ti imaš? Sve što sam ti imao za reći, rekao sam. Da ponovimo. Nemaš ti pojma!

Jru74urj

Bravo. Sa Albancima dijelimo zajedničkog neprijatelja. Bravo za ovo.

Ur7f7du7d

Vrijeme je da se digne spomenik Ademu Jašariju na ulazu u Lukavicu

Sad ne pisete o tome koliko Bendzamajna trosi

na putovanja? Da je njezin pandan iz istocnog SA u pitanju, usli bi u prebrojavanje.... Ne valja vam takav pristup. Gradi ne dugorocno povjerenje, nego dugorocnu mrznju. Ne valja vam poso....

???

na putovanja? Da je njezin pandan iz istocnog SA u pitanju, usli bi u prebrojavanje.... Ne valja vam takav pristup. Gradi ne dugorocno povjerenje, nego dugorocnu mrznju. Ne valja vam poso.... ka Sad ne pisete o tome koliko Bendzamajna trosi Mongoloid iz Lukavice radi dobar poso. On radi na međusobnom povjerenju. Nije sklon provokaciji i govori pomirljivim tonom. Svim silama se bori protiv dugoročne mržnje. Jel to?

Odlicno

***

Opa Đurđa

Opet glavato-zrikava-debela spodoba. Kad joj istekne mandat treba obavezno napraviti opšte narodno veselje uz vatromet i koncert Tonija Cetinskog.

Podcjenjivač

............................ Kad budem, tamo cu na adekvatan clanak napisat isti komentar sa obrnutim ulogama. ¨Je li to?¨ ka Nisam jos naisao na mogoloidov portal Jes, jes ali gle slučajnosti ti si baš "ovdje" na portalu. I čuvaj se kad si "tamo" mogla bi ti Miletova policija na vrata doći, znaš ono kleveta i to!?

***

***

/ Najnovije