Sastali se Milorad Dodik i Vladimir Putin: Poznato o čemu su razgovarali u Moskvi

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

Ho

Odigrace al u prndicicima 🤣🤣🤣

Tuner

Za koga dodik navija. Treba izbaciti ra iz saveza. Zna se koji savez je bio priznat.

#

Rusija protiv BiH Repke ce igrati tekmu onda kada se z to steknu valjani uslovi do tada Rusi mogu igrati protiv Srbije, neka nju pitaju i o ni ce to rado prihvati !!

Boske

Volim nemjerljivo svoju Bosnu i Hercegovinu.Na žalost moram konstatirati da Dodik hebe i ne vadi a mi se koprcamo po fb i drugim medijima.Kakva god bude reprezentacija koja eventualno bude igrala protiv Rusije to će na žalost biti tretirano kao reprezentacija BiH i naravno pod BH grbom i u BH dresu.Sve je to Dodi omogućio ovaj truhli Zapad kojemu je jedini cilj zapravo spriječiti Bošnjake da ovladaju Bosnom i Hercegovinom ,prije su to činili embargom na oružje sada to rade embargom na demokraciju.Oni da žele dobro BiH bilo bi kao u svim drugim zemljama ,većina bi se pikala i morala uvažavati prava drugih i to je to.Ne volim Dodika jer ruši moju državu ali moram reći da je za ove naše lezihl****viće ober političar.Ovi naši zapravo samo njega koriste kao masku za svoje poslove a on ide ka svom cilju i dok se ovi idioti probude biće kasno.

Prcislav

Stani.. čekaj bolan mile Međedu.. Nije valjda da vjeruješ da će se odigrati ta utakmica??? Znam da si kreten mile, ali da si baš toliki nisam mogao vjerovati... Kod nas bi se reklo.. hoće, ali u **rcu..

Violet

Samo budala moze vjerovati u njegove rijeci i dati mu glas. Glas njemu je glas losem zivotu i lazima kojima nema kraja. I da, utakmica se NECE odigrati.

Mrdomir

Dogovorili se da treba posrati svakog bosnjaka ****** ka Hans I kae još da su se dogovorili da ono malo Bošnjaka napravi redaljku na tvojoj staroj.. Šo bi se reklo Gang Bang- ali zna to tvoja mama bolje

Prdoje

Ja nemam ništa protiv, ali hoće li do tada postojati ruska reperezentacija?! Kako Ukrajina razvaljuje ove rašiste.. daj Bože da ne budemo igrali protiv moskovskog okruga - to vam je isto sranj* kao beogradski pašaluk....

Bravo Dodice!

Prvo, on je jedini koji ima format drzavnika od njih trojice, ostala dva su bezvezi samo takvi. Drugo, on ode jednom Putinu, razgovara sa njim, od toga moze BiH imat samo koristi, ili barem RS ako Fedex bude kenjao...

._.

Prvo, on je jedini koji ima format drzavnika od njih trojice, ostala dva su bezvezi samo takvi. Drugo, on ode jednom Putinu, razgovara sa njim, od toga moze BiH imat samo koristi, ili barem RS ako Fedex bude kenjao... ka Bravo Dodice! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA B - U- D -A - L- O

B-A-L-I-J-O

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA B - U- D -A - L- O ka ._.

Umjesto ¨njemu¨, glas Bookiru-Kookiru.

Samo budala moze vjerovati u njegove rijeci i dati mu glas. Glas njemu je glas losem zivotu i lazima kojima nema kraja. I da, utakmica se NECE odigrati. ka Violet ..... U Bookir-Kookirove rijeci vjeruje pametan covjek.

Gh

Dodik sredio da bosnje u sarajlabadu koje najvise trose ruski gas u bih i dalje imaju nesmetan dotok plina, za razliku od zapadne evrope, a bosnje mu zato hebu *****. Da li su bosnje normalne, slucajevi za psiholosko posmatranje.

BAD

Rusija je pokrenula svoj raspad!! U preslagivanju geopolitike izazvane Rusijskom agresijom na Ukrajinu treba mjeriti moc i resurse RF i Zapada (NATO). Rusa ni 140 miliona. NATO, blizu milijarde. Naoruzanje i vojske neuporedive. Ekonomska moc na strani Zapada. Nema RF nikakve sanse da se izvuce kao pobjednik u konfliktu koji je sama zapodjenula. Goleme prirodne resurse ima RF na tako malo stanovnika. Ima pod njenim skutom puno nezadovoljnih pokorenih naroda. Slijedi poraz, ne nuzno vojni, i raspad RF kao sto se raspala AU monarhija nakon poraza u 1WW. Bice novih drzava poput Cecenije, Ingusetije, Tataristana, Jakutije. RF ima 83 federalna entiteta, od toga 21 autonomnu republiku. Nestaje Rusko Carstvo. Ni Kina nece stajati po strani. Sibir! Predobar je to plijen!

@bad

Rusija je pokrenula svoj raspad!! U preslagivanju geopolitike izazvane Rusijskom agresijom na Ukrajinu treba mjeriti moc i resurse RF i Zapada (NATO). Rusa ni 140 miliona. NATO, blizu milijarde. Naoruzanje i vojske neuporedive. Ekonomska moc na strani Zapada. Nema RF nikakve sanse da se izvuce kao pobjednik u konfliktu koji je sama zapodjenula. Goleme prirodne resurse ima RF na tako malo stanovnika. Ima pod njenim skutom puno nezadovoljnih pokorenih naroda. Slijedi poraz, ne nuzno vojni, i raspad RF kao sto se raspala AU monarhija nakon poraza u 1WW. Bice novih drzava poput Cecenije, Ingusetije, Tataristana, Jakutije. RF ima 83 federalna entiteta, od toga 21 autonomnu republiku. Nestaje Rusko Carstvo. Ni Kina nece stajati po strani. Sibir! Predobar je to plijen! ka BAD Dijete ti veze sa zivotom nemas, kakav raspad rusije kad se rat vodi na teritoriji ukrajine. Knjigu istorije u sake, pa ces nauciti da je ovo samo 1 od brojnih pokusaja zapada da unisti rusiju, a nakon svakog je na kraju rusija izasla veca nego prije. Pojma ti nemas, ne pocinje zivot od tvoje degenericne generacije tastatura ratnika.

/ Najnovije