Susreli se Andrej Plenković, Christian Schmidt i lord Stuart Peach: Oglasio se premijer Hrvatske

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

XXX

Kada će nepismeni novinar u po************************ ponovo objaviti tekst u kojem se ruga Djokovicu zbog poraza u finalu Wimbledona 😂?

Mario

trc b a l i j a poljem ja za njim da ga koljem

Sss

trc b a l i j a poljem ja za njim da ga koljem ka Mario Hahaha. Pa budalo kretenska. Gdje je još ostalo Hrvata u BiH osim u kamenjarima nacionalnog parka zapadne hercegovine ? Vi kao nekog koljete I neko treba da vas se plaši. Hahaha. Francuzi jedni, pogubili ste sve bitke koje su bile bitne. Ostalo vam je samo par Pirovih pobjeda.Par opština sa božabskim priviđenjima I lošom kanalizacijom. Haha

Visoki KRSCANSKI predstavnik

Da se i ja slozim jednom sa MiloKRADOM Dodikom..uostalom, da Dodik nije fasista koliki jeste, i ja bih za njega glasao da radi u interesu svih gradjana BiH...

RomulusXX

Prima Schmidt naredbe od Plenkovića i Peacha, ono na marginama nekakvih ispraznih skupova priča o BiH, bolje je Shmidtu da priča o sitiaciji u Njemačkoj, sve propada a Peachu da se pozabavi onakvom katastrofalnom situacijom u VBritaniji, inflacijom ogromnim siromaštvom, Eat or Heat. Hrvatska ionako ima problema i iseljavanje, uvoz radne snage a oni se bave kako će ojačati nacionalistu Čovića da pravi probleme u BiH.

lord Stuart PeachKA

dolazi plenki svojima da otvori buduću HRVTSKU CESTGU! kasabu zaobilazi u širokom luku-kukukukuku aman zaman, niko vas ne benda! ni vučić, ni plenklović NE ZNAJU GDJE je kasabica bez vode.

Yy4

dolazi plenki svojima da otvori buduću HRVTSKU CESTGU! kasabu zaobilazi u širokom luku-kukukukuku aman zaman, niko vas ne benda! ni vučić, ni plenklović NE ZNAJU GDJE je kasabica bez vode. ka lord Stuart PeachKA Propali ste Usraše, nema od vas ništa.Lipa vaša Vam je rupčega.Samo režite, a skapavate od gladi.Posrbite se il ******ite. Krajnje je vrijeme. Abortus ste od naroda.

ne anlajišem, molim odgovor na pitanje

zašto niko IČ ne zarezuje bliskoistočnu kasabu kraj pala? ni srbi, ni hrvati ih uopšte ne doživljavaju... tužno je biti kasablija, a još i žedan vode! dovil se šta tamo, oćel kiša? ja ovo stvarno ne anlajišem! a rezolucija, a haške presude, a 1000godišnja, a kralj tvrtko na sve strane... naletosum!

***

***

Ccc

Ja da sam musliman ubio bi se...ima vas 50% na 23% ali ste ono sto ste predodredjeni rodjenjem...Niža rasa koja mora da služi Hrišćanske gospodare ka BgdBoban Služit ćeš ti robiju u Zenici. Ko vas služi fukare ogorčene. Budite zadogoljni ako šta od vas ostane nakon što vas italijani prožderu. Možda budete sretni pa dobijete prililu da hamališete bošnjačkim gospodariima. Haha, ko će Vama služi bogati. Bili ste I ostali kmetovi.

Ccc

zašto niko IČ ne zarezuje bliskoistočnu kasabu kraj pala? ni srbi, ni hrvati ih uopšte ne doživljavaju... tužno je biti kasablija, a još i žedan vode! dovil se šta tamo, oćel kiša? ja ovo stvarno ne anlajišem! a rezolucija, a haške presude, a 1000godišnja, a kralj tvrtko na sve strane... naletosum! ka ne anlajišem, molim odgovor na pitanje Kralj Tvrtko jedna propala spodoba čija je hafifna kraljevina propala migom velikog osvajača El Fatiha. Jedini razlog zašto se ta neuspjela spodooba još uvijek spominje, je zato što su se Bošnjaci udostojili da ga uzmu kao nekog nacionalnog simbola. Iako je bio tari*** od vladara. Baš kao što su Hrvati tari*** od naroda. Hajdi gradi ekonomijunu svom kamenjaru, niste do sad Ness puno izgradili.

***

***

Rde

Ja da sam musliman ubio bi se...ima vas 50% na 23% ali ste ono sto ste predodredjeni rodjenjem...Niža rasa koja mora da služi Hrišćanske gospodare ka BgdBoban Ubij se , Hrvat si.

Bosanac, u BiH ne mere vengo Bosanac

Ovo je katastrofa. Je li to taj "prijateljski" odnos kojeg često spominje Plenković.

đez ba šukrija

Ovo je katastrofa. Je li to taj "prijateljski" odnos kojeg često spominje Plenković. ka Bosanac, u BiH ne mere vengo Bosanac lopataš li šta, radil mješalica?

crnoQurci nokautirani

Hrvatska odbila školovati crnogorske vojnike, a moguće i blokirala sredstva Podgorici, ruj 02, 2024 Odluka Hrvatske da odbije zahtjev Crne Gore za školovanjem nekoliko crnogorskih vojnika izazvala je reakcije u crnogorskim medijima, koji taj potez tumače kao odgovor na nedavno usvajanje kontroverzne rezolucije o Jasenovcu u crnogorskom parlamentu. Prema izvještajima, Ministarstvo obrane Hrvatske potvrdilo je da je odbilo molbu za prijem dvojice kadeta Vojske Crne Gore na Hrvatsko vojno sveučilište, a također nije prihvaćen ni zahtjev za upis jednog crnogorskog kandidata u Hrvatsku ratnu školu.

Rer

>>Hrvatska odbila školovati crnogorske vojnike, a moguće i blokirala sredstva Podgorici, ruj 02, 2024 Odluka Hrvatske da odbije zahtjev Crne Gore za školovanjem nekoliko crnogorskih vojnika izazvala je reakcije u crnogorskim medijima, koji taj potez tumače kao odgovor na nedavno usvajanje kontroverzne rezolucije o Jasenovcu u crnogorskom parlamentu. Prema izvještajima, Ministarstvo obrane Hrvatske potvrdilo je da je odbilo molbu za prijem dvojice kadeta Vojske Crne Gore na Hrvatsko vojno sveučilište, a također nije prihvaćen ni zahtjev za upis jednog crnogorskog kandidata u Hrvatsku ratnu školu. ka crnoQurci nokautirani<< jah, jesu se usrali od silne Hrvatske mogu mislit haha, koja i danas kupuje municiju za vojsku od FBiH bošnjačkih oružarnica. Patetični ste u vašem polušaju da nekog zaplašite I nekom značite nešto. Više nite čak ni bečki konjušari, nego usmrdjela staja otpadaka propadajućeg Zapada

višednevni RODNI posjet HB, hahahahahahahaha

Plenković u "višednevni radni posjet BiH" dolazi u srijedu, 4. septembra. Tokom boravka, Plenković će se, između ostalih, sastati s predsjedavajućom Vijeća ministara BiH Borjanom Krišto, te predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem.Također će prisustvovati otvaranju dionice Koridora Vc, koja uključuje i most "Hercegovina", kako se sad naziva novoizgrađeni most kod Počitelja.

Yuy

Plenković u "višednevni radni posjet BiH" dolazi u srijedu, 4. septembra. Tokom boravka, Plenković će se, između ostalih, sastati s predsjedavajućom Vijeća ministara BiH Borjanom Krišto, te predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem.Također će prisustvovati otvaranju dionice Koridora Vc, koja uključuje i most "Hercegovina", kako se sad naziva novoizgrađeni most kod Počitelja. ka višednevni RODNI posjet HB, hahahahahahahaha ma Plenković je slina kao i cijela Hrvatska. Sitni iskompleksirani provokator, bitan ko moje desno mudo.

u pravu si - hrvatska i srbija slina

ma Plenković je slina kao i cijela Hrvatska. Sitni iskompleksirani provokator, bitan ko moje desno mudo. ka Yuy jedino kalifatić ... SILA!

Tru

jedino kalifatić ... SILA! ka u pravu si - hrvatska i srbija slina Biće kalifatić, kad ti uništimo sve što ti je milo I drago. Škripit ćeš zubima jer živimo samo da Srbe I Hrvate natjeramo da pate onako kako smo mi patili, bez obzira na cjenu. A sad marš odavde škutore ogavni, smrt ti želim porodici I vjeri I svemu što voliš.

/ Najnovije