Supruga ministra Košarca objavila: Našao je ljubavnicu, mlađahnu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

*

Jes vidiJo što ga StašaU voli zabit u meHko tkivo....ja ja ......

Ž

Žalosno je šta ova nesretna žena proživljava. Ali, nažalost, nije jedina. Mnoge žene su isto to proživjele, a mnoge pristaju na sve ovakve bahatosti, i nemoral, iz samo njima znanih razloga.

Viggo

Mene je tako ganulo njeno obznanjivanje njenih problema i problema ovog lopovskog degenerika na Facebooku..... U potpunosti suosjećam s njom, i baš nek je objaaaaaavila to sve.......(I ko je uopšte gori ovdje? Ovaj lopov koji je Srbin po zanimanju, pa je ministar, ova kokoš od žene koja sad i pored sebe i njega bruka i svoju djecu s ovim retardiranim objavama ili ova njegova "saradnica"??) ..... Sjetih se Arduane i AlDine i njihovog "objaaavljivaaaanja" svojih bračnih problema na Facebooku.... Turbo folk mozgovi...... fuj fuj fuj.....

*

Voli voli StašaU plasirat......ihhh.... eno sad i Pandurevićku......aaaa StašeU -a .......

Srdjo

Klosarac, lopov, seljacina, neznalica, pacenik sto zahvaljujuci funkciji nadje ribu, najgore sto sad maltretira vlastitu djecu preko socijalne sluzbe zahvaljujuci jadnoj drzavi iz koje dolazi

Lola

Seoska lola zaluto u SherSaraY

Si

Mene je tako ganulo njeno obznanjivanje njenih problema i problema ovog lopovskog degenerika na Facebooku..... U potpunosti suosjećam s njom, i baš nek je objaaaaaavila to sve.......(I ko je uopšte gori ovdje? Ovaj lopov koji je Srbin po zanimanju, pa je ministar, ova kokoš od žene koja sad i pored sebe i njega bruka i svoju djecu s ovim retardiranim objavama ili ova njegova "saradnica"??) ..... Sjetih se Arduane i AlDine i njihovog "objaaavljivaaaanja" svojih bračnih problema na Facebooku.... Turbo folk mozgovi...... fuj fuj fuj..... ka Viggo Kapa do poda za komentar!

Aurora

Prica ispricana milion puta od prevarenih zena.Ovaj put je javna jer je pitanju Dodikov ministar koji tvrdi da uz duznost u paketu ide i sponzorusa?! Sanja glavu gore nemas zbog cega da zalis,drzi se svojih prava i svega onog sto ide u tvom paketu".Sretno!

01

Stašan je bio malo nestašan.

Infidel

Izgleda da je morao bježati od ove vještice... svaka mu čast! Suosjećam s njim!

Zong

I ja bih pobjegao od ove

/ Najnovije