Supruga Danisa Tanovića o nesreći u Sarajevu: "Molim se za Orhanov potpuni oporavak"

Radiosarajevo.ba
Supruga Danisa Tanovića o nesreći u Sarajevu: "Molim se za Orhanov potpuni oporavak"
Foto: IG / Danis Tanović / Maelys de Rudder sa porodicom

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na Drveniji u Sarajevu prije dva dana povrijeđen je sin bh. oskarovca Danisa Tanovića.

U ovom teškom trenutku za porodicu Tanović, na Instagramu se oglasila Danisova supruga Maelys de Rudder, koja je zamolila sve da se mole za njenog sina.

"Moj predivni sin Orhan treba vašu ljubav upravo sada. Ovo je njegova stara slika. On je sada zgodan, ljubazan i snažan 17-godišnjak, koji ispunjava naše dane radošću i životom. U petak ga je udario automobil koji je vozio prebrzo. O njemu brine najprofesionalnije i najposvećenije medicinsko osoblje i znam da je u najboljim rukama. Molim se za njegov potpuni oporavak. Molimo vas da nam se pridružite svojim molitvama. Hvala vam", napisala je Maelys de Rudder na Instagramu.

Pjesma Eurovizije | Uzbudljiva noć u Švedskoj: Dobili smo sve finaliste Eurosonga 2024

Pjesma Eurovizije | Uzbudljiva noć u Švedskoj: Dobili smo sve finaliste Eurosonga 2024

Podsjetimo, nešto ranije danas se oglasio i Danis Tanović, koji se zahvalio svima koji su uz njegovu porodicu u ovom teškom trenutku.

Hvala policajcu koji se zadesio na mjestu nesreće i odmah zatražio pomoć, hvala Hitnoj Pomoći na brzoj intervenciji, hvala osoblju KUM-a i svim doktorima koji su pomogli da Orhan preživi prve kritične trenutke. Nadamo se da će Orhan biti dobro i da će nam se uskoro vratiti. Čuvajte, volite i pazite svoje bližnje", napisao jetanović na Instragramu.

Podsjetimo, Danis Tanović sa suprugom Maelys ima petero djece.

Orhan je njihovo treće dijete i prvi sin u porodici, koji je rođen u Parizu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije