Suprug Alise Mutap koji je prijetio Memiću ubistvom pušten je na slobodu

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Čudo

Čudno pa se uvijek nešto desi pred samo ročište na sudu BIH. o produžavanju pritvora nekome. Novinari (osim pojedinaca) su već osudili bez suđenja i napravili pravi linč prema jednoj porodici i drugim ljudima te ovakvom propagandom direktno utiču na sud BIH. Tužilaštvo stalno kupuje vrijeme a advokati optuženih izgleda zbog neznanja , straha ili nečeg drugog se i ne oglašavaju u medijima ili im to ne dozvoljavaju. Dnevno se prenese na desetine izjava samo jedne strane, što na portalima, printanim novinama, you tube kanalima te na pravoj vojsci komentatora koji svojim (dopuštenim ) komentarima pišu nevjerovatne uvrede koje administratori ne brišu nego i potiču. Ponekad me stid i strah što živim u ovakvoj zemlji gdje ti svako može raditi šta hoće bez bilo kakvih posljedica. Porodici Memić želim da dođu do istine ali da ne dozvole da ih iko iskorištava za svoje svrhe.

Ispravka krivog navoda

Suprug Alise Ramić, koji je lažno prijavljen za prijetnje, pušten na slobodu.

Kada

Novinarska pristrasnost i nametanje mišljenja javnosti i lažne informacije. I još se ni na jedan tekst ne potpisuju. Ispravite naslov.

/ Najnovije