Suljagić: Mi, preživjeli iz Srebrenice, još uvijek čekamo izvinjenje nizozemske vlade

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

I kad se izvine da ne bude vise prava, onda tebi godra i ti rijesio probleme za sva vremena...

Quratz cete vi tzv. Bosnjaci a zapravo Muslimani naprijed... Vi jednostavno za to niste sposobni. Vama je lakse gledat u proslost.

Sead Gološ

Načekaćeš se macane.

Haha

A kad će se ispričati vojno vodstvo muslimana za “čudnovati” odlazak sa fronte helikopterom? Jel se zna šta?

Bosanac

Zivotinje srpske smrdljive vrijedjate komentarima lajete stvarno ste bolesne srpske zivotinje

Da

Ste se vi iz Srebrenice borili i branili svoju zemlju ne bi vam se desilo to gdje ste sada pa da skupljate sadaku po svijetu.

Mujo od Doboja

Ma sto te ne osunetise za glavu mora da si i ti bio negdje u trezoru kao Bakir..

Gh

Trebalo je 100 slabo naoruzanih holandskih vojnika unprofora da te brani, iako unprofor nema mandat da ratuje za bilo koga i protiv bilo koga. A gdje je bila tvoja muslimanska vojska? Naser i ostatak vasih heroja povuceni iz srebrenice na tzv. skolovanje usred rata, nakon sto su pobili i popalili sve srpsko oko srebrenice. Trazi izvinjenje od alije i porodice zivkovic sto vas je zalozila ko kurbane i ne brukaj se vise.

@Bosanac

Bosanac; Ti si dobro bolesna osoba

ZNAO JE DA SU TERORISTI

HVALA GENERALE

Hehehehe

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije