Suljagić: Dodik želi da izazove nasilje i gura nož u ruke budućim generacijama

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

REPUBLIKA SRPSKA ZA SVA VREMENA!!!

Suljagić stvarno hoće da njegov tzv "bošnjački narod" doživi genocid???

Koel

Srbima ce biti svraceno sa takvom kamatom da nece se nikad poporaviti prije ili kasnije a genocidni entitet nestati kako je i nastao na isti nacin

Hrvatska Republika Herceg Bosna

Slažem se sa stajalištem prvog komentatora!

Guest

"republika srpska za sva vremena" ti si balavi četnik koji ne zna šta je rat i krv i koji je jak samo kad treba praviti genocid nad goloruki narodom, ženama i djecom. nek te tata četnik nauči kako se prave bježi kao što su spremali evakuaciju Bošnjačkog grada Banja Luke . tako vas čeka Bošnjačka Oluja ...već ima naziv Uragan jer udara sa svih strana. svajtujem ti spremaj to malo jada koje vam Dodik nije ukro i pravac tvoja majka Srbija.

Guest

"hrvatska republika herceg bosna" s čim se se ti jadniče slažeš? zavisi se pod neki ustaški kamen i moli Boga da ostaneš u Bosni jer ne vole vas ni u Zagrebu zato što šurujete sa četnicima. a sad vam ni hrvatska ne smije pomoći jer je u EU i NATO. zato i ti šaru u ruke i čisti klozete u Varaždinu.

Mirza Tvica

okreće se kolo nesreće

Džasmin

Nema potrebe da srbima svraćate i da nosite kamate

Maktub

Srbima ce biti svraceno sa takvom kamatom da nece se nikad poporaviti prije ili kasnije a genocidni entitet nestati kako je i nastao na isti nacin ka Koel Ti si covjece, zeno, sta li si dosadio i Bogu i ljudima. Cudi me da te ne brisu ovi ko 'novinari". Ti ne smijes tako govoriti i prijetiti. Oni ubijeni civili nisu bili krivi i cijeli svijet se zgrazava, a ti bi da opet budu nevini ubijani, i onda ce za tvoj poremeceni mozak biti ok? Treba ti policiju na vrata poslati, zvijeri.

/ Najnovije