Sukob interesa: Pokrenut postupak protiv Sebije Izetbegović, ima rok od 30 dana da podnese ostavku

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bolnicar

Dosao red i na sultanicu

@ljiljan

Dosao red i na sultanicu ka Bolnicar Ma ništa od toga nažalost

30 dana🤭

Njeni koferi su davno otputovali jos samo da ona zbrise!

Jerim

Šta ste se svezali jedne osobe što niste objavili i ostala imena . Nažalost kantonalni zakon je ništavan jer je u suprotnosti sa federalnim. Trojka u KS misli da su iznad države. I ovaj zakon je jedan od mnogih populističkih.

Tt

spisku su i Davor Čićić (SDP), koji je također ove godine prihvatio zastupnički mandat u KS, a od ranije je kantonalni ministar finansija. Zatim Adnan Delić (NiP), koji je u isto vrijeme zastupnik u Parlamentu FBiH i ministar privrede KS; Aljoša Čampara (NiP) kao zastupnik u Skupštini KS i ministar unutrašnjih poslova FBiH te Kenan Magoda (SDP) kao predsjednik Turističke zajednice KS i zastupnik u Skupštini KS. Osoba kod kojih je utvrđena sumnja na sukob interesa je najmanje 30 u KS, no u prvom krugu nije pokrenut postupak protiv svih njih. Osim navedenih tu su još i Abel Baltić (SDP), koji je vijećnik u Općini Novi Grad i direktor JU Dom zdravlja KS, Aida Ožegović (NiP), vijećnica u Općini Novi Grad i direktorica OŠ Grbavica 2, Marijela Hašimbegović (DF), zastupnica u Skupštini KS i vijećnika u Općini Novo Sarajevo, Nihad Uk (NS), zastupnik u Skupštini KS i vijećnik u Općini Centar. Tu su i Hamdija Hasanović (SDA), koji je vijećnik u Općini Centar i član Upravnog odbora JU "Fond Memorijala KS", Miomirka Melank (NS) kao zastupnica u Skupštini KS i član Komisije za ljudska prava, slobode i rodnu ravnopravnost u Općini NS, Midhat Kerla (NiP) kao direktor Odgojnog centra KS i član Komisije za statut i propise u Općini Vogošća i Lejla Khattab (samostalna vijećnica), vijećnica u Općini Centar i direktorica Fonda KS za izgradnju stanova.

Samir

Zvaci zvaku.

Ovo je kresanje grana, a korijen truo!

Prvo vi njoj istrazite diplomu i doktorat, da vidimo je li u pitanju lijecnistvo ili nadrilijecnistvo!!!!!!!!!! Za ovo potonje se ide u zatvor. Pustite se vi sada ¨sukoba interesa¨, to je manja stvar, za nju se ne ide u zatvor. Nemojte nam mazat oci!

/ Najnovije