Svađa i naguravanje u skupštini u BiH: Idiote jedan

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kako da njegujete svoju kožu prirodnim maskama od kvasca?

https://www.youtube.com/watch?v=U5C_yTsOric

miki

Pa ni Hrvati u BiH nisu Hrvati već Srbi. Što i on ne bi slagao za skupštinsku kravatu ;)

!!!

Znaci i majka Fejzicka hrvatica i babo mu hrvat...:))))) i on hrvat i braca mu hrvati..hahaha..

miki

A za glasove pred kamerama daje 100 i nikom ništa, bošnjačka posla.

Redji

ja krkanluka...

MDMDM

Boze sacuvaj primitivaca i papanluka. Ovo nema ni u Katangi. Pa zar u ovoj zemlji nema pristojnog, inteligentnog covjeka sa manirima. Pa ljudi, zar je ova nasa zemlja u 21-om vijeku spala na ovakav sljam i glupake? Pa oni ljudi koji su predstavljali Bosnu prije 100 godina su bili za njih Gospoda. Poteklo od nepismenih roditelja ne moze valjati

chim

chim ustanem, ja pojedem velikoooo govno, kao što sam i sam.

Koliko jos ovakvih sejda imate?

Koliko jos ovakvih laznih hrvata a la sejdo komsoglu, vi bosnje imate u svojim redovima? I nije vam kao jasno sto se hrvati ljute, da vidim kako bi se vi osjecali da vama hrvati biraju predstavnike, stoko licemjerna.

@chim

Moze se samo desiti ukidanje fbih, jer ste u svemu gori i nefunkcionalniji dio bih tako sto ce se podijeliti na hrvatski i bosnjacki dio, pa onda u svojim 23% slobodno pravite kalifat, ali bez srba i hrvata kao vasih taoca.

Gost

Bošnje opravdavaju Fejzića jer je to kao viši interes a ne misle na posljedice. Moglo je biti i mrtvih.

22

Glavna prica je koliko hiljada muslimana koliko hrvata itd mamlazi!

/ Najnovije