Sudija Branko Perić bio protiv osuđujuće presude Novaliću i ostalima: Pročitajte izdvojeno mišljenje

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Teta

Povratiću od besmislica, ako sudija može ovo izreći...ma nemam riječi. Možda lika plaća Stranka pa mora. Ni dostojanstva ni obraza..poštenja.. Podobni sudija.

Je li ovo pisao onaj bot iz Lux?

A sudije i vanago

STRASNO

Jos JEDAN ******ENI

Ja sam

Periću, ko će robijati za ubistva pomoću respiratora? A ima ih..

Hahaha

Jel ovaj peric njihov branioc ili sudija? Pa sam sebe demantuje covjek, cuj sve sto tuzioci navedu kao dokaz to nije dokazano a on isti sudija navodi primjere kako drzavnici sa aktovkama punih para idu po svijetu i kupuju, gdje su Pericu dokazi za te tvoje tvrdnje. To znas al ne znas ko je Asim

Janjarac

Njegovo obrazlozenje sam shvatio presudu nazalost nisam.

ghost

Kako znate prozivati Americku ambasadu za uplitanje u ovaj slucaj i vi i Vasvija Vidovic a kad se ta ista ambasada mijesa u slučaj vase drzavljanke obicne smrtnice koja protestuje vec trecu godinu ispred ambasade to vas ne interesuje . Kad ta ista ambasade donosi tuzilačke odluke umjesto tuziteljstva koje ****cu krije iza ,, strasnaca ,, amaerikanaca ,, a postupajuca tuziteljica Uzunovic bude unaprijeđena u sutkinju takođe koga briga ..i vi se zalite na ambasadu ?!

/ Najnovije