Suđenje Atifu Dudakoviću i drugima: "Ostali u kućama i kasnije pronađeni mrtvi"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Milos

***

IKS

Pobjegla iz kuce da je ne bi ubili, a poslije se sama predala i niko je nije ni prstom dirnuo! Nema logike uopste...

Hamid

Atif je ratni zločinac! Bio sam tamo na ratištu i vidio ta zvjerstva. Pa imate snimak gdje on naređuje da se pale sela. Spalili bi i Srbi njihova sela da su ih dohvatili kao i što su spalili ona koja su bila pod njihovom kontrolom do devedest pete

Gost

30 godina nedate neduznim ljudima mira a pravi zlocinci se kriju kod onih Koji Su Sve to zlo prouzrokovali. I tako hocete da motivisete buduce generacije da brane to Sto Su vam ti Koje matletirate odbranili.

Gost

Ma ko to iznosi neistine da je časna ARBIH pravila zločine? Nisu nikoga ubili a "odbranili" su državu. Kako, pitate se.

Miki

***

/ Najnovije