Sud BiH potvrdio optužnicu u predmetu 'Dobrovoljačka'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AsAsova

*** Pravno i psihicko izivljavanja Suda i Tuzilastva BiH-a nad narodom koji ga placa se nastavlja.. Sta im je sljedeci "vazni"slucaj ? Jel starija koka il jaje ? Dal drvece ima pravo da raste ? Vi ste skup retardiranih tatinih i maminih sinova, UHLJEBLJENIH i udomljenih.. MI Sud i Tuzilastvo NEMAMO !

Bosanac

Ove sudije treba osudit

moj Stav

A rodjeni sam Sarajlija, treba na sud, da se DOKAZE da je stradalo 6 vojnika, da se zacepe usta RS-u, jer mi je pun k. njihove price da ih je poginulo 60. Isto tako nakon toga procesirat jednog po jednog svakoga ko se nasao na brdima trebevica dok su nas gadjali i suditi im ukljucujuci vucicu, kao aktivnom kolapboratoru napada na civilno stanovnistvo

Pravda

Kako je ovo pošlo, sada će BiH platiti Srbiji ratnu odštetu....

Guest

Drzava bez drzave. Dezerteri i trezorasi i svakakav drugi ljudski otpad na vlasti, propali ekonomski analiticari a borci rove po kontejnerima ili peru auta ratnim profiterima, Djeca sehida hamali za ratne profitere ulje 6 km, gorivo 3,30 a narod suti. Potam se jesmo li krivi sto smo branili svoju zemlju, djecu i svoje domove i kome smo to krivi. Doslo vrijeme da agresor zrtvi sudi a narod da se stidi svoje armije i svojih heroja.

/ Najnovije