Sud BiH potvrdio optužnicu protiv Selme Cikotića

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NN

Ugovor za koji se tereti Cikotić potpisao je 2006 godine ministar odbrane Nikola Radovanović !

Pehlivan

Ugovor za koji se tereti Cikotić potpisao je 2006 godine ministar odbrane Nikola Radovanović ! ka NN Javi se braniocu, kriminalca Cikotića, do glavnog pretresa. Tvoje saznanje i tvrdnja, nesumnjivo će im pomoći u strategiji odbrane.

Re Pehlivan

Zna to branilac !

Pehlivan

Zna to branilac ! ka Re Pehlivan Ustvari, nije ni važno zna li njegov branilac. Važno je da zna SDA sudija poznaje Selmu i obratno. A poslije sve ide lagano, ka oslobađajućoj.

dodo

Prosiritimu optuznicu i za ratne zlocine pocinjene u Bugojnu nad Hrvatima ni dan danas se nezna gdje su im kosti JEDAN OD NAJVECIH RATNI ZLOCINACA U BIH SELMO CIKOTIC..

BH

Jeb.te ima li i jedan SDAovac da nije lopov...

height

Bakir puši nelsonu, Selmo bakiru a vi ano hoćete možete selmi... ;)

Sandzaklije Srbijanci i Crnogorci

Hamo divi mu vugle

Guest

Guest Evo ovaj "visokorangirani" Cikotic imao platu lopiv veliku koja ce mu otici u obracun penzije. Eh tako je sa svima. Tako ce i ovi u vlasti drpnuti penzije velike,a vidite sta rade od gradjanaDo jucernsu bili ladni se najesti i obuci,a sad na rodjendane,svadbe i slicno trose pokradene novce od gladnih gradjana koji po kontejnerima prebiraju da nadju zalogaj.

Azazel

Posteno Milioner, brani li ga Kadrija - Patuljak iz Peci????

/ Najnovije