Sud BiH raspisao međunarodnu potjernicu za Savčićem

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

63 padobranska

Pa kako da nije nevino ovako lice i oči...uljevaju baš efekat "hrabrog" i odlučnog čovjeka... POBEGAOO....BEŽI P.......A

Gost

Drugim rijecima, pustili ga da pobjegne.

Snsd

Tužilaštvo je korumpirano.

Zagreb

Ovu su omogućili Covic i duduk i prijatelji iz tužilaštva. Isto kao i za HR generale

Guest

I samo da mi neko kaže da Dragan Mektić nije veći Srbin od Milorada Dodika!!!  U prvom mandatu zamjenika ministra bezbjednosti za šeficu Odsjeka za protokol i arhivu Ministarstva je doveo  Savčićevu suprugu Rajku Klačar (koja već evo 20 godina obavlja isti posao), a potom je za vrijeme posljednjeg mandata Mektić zaposlio i njihovu kćerku Maju, koja je nakon par godina otišla na neko sigurnije mjesto. To sve je uradio Dragan Mektić! A šta je za našeg Savčića uradio Milorad Dodik???

fuki

Genocidaš je zbrisao ...

123

kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio ga je Alija kad je zrtvovao par hiljada muslimana na Klintonov mig da bi za uzvrat dobio bombardovanje Srba od NATO-a. Znaci - bio je genocid i ne znam zasto stalno povlacite to pitanje?! Ne kontam gdje zapelo!

Duduk

Izvuko se ko prdež iz gaća

BiH

Sud i Tužilaštvo BiH se ruga bošnjačkim žrtvama. Mogli su ga zadržat 100x do sada.

Koel

Zaro gordana leti ko fisek sto je radila radila sad moze samo u zatvor za zloupotrebu polozaja

Baš

Nego šta će! Sramota je koliko su sud i tužilaštvo u vlasti islamskih fundamentalista, i radi sve što im naloži SDA i fundamentalista Izetbegović. Da ima neke pravde i države, svi islamski fundamentalisti bi bili pohapšeni! Svuda u svijetu su na crnim listama , samo u BiH na vlasti, zahvaljujući strancima koji ih štite! Valjda su oni i tvorci njihovi!

/ Najnovije