Sud BiH: Alisa Mutap Ramić nije tražila odgodu izdržavanja kazne zatvora

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ole

***

Nenadležnost

Sud BIH u ovom slučaju uopšte i nije bio nadležan. a ni dokazi nisu na nekim čvrstim nogama. Šutnja se ne može smatrati lažnim iskazom. Neka neko kaze u kojoj literaturi je to pročitao ? Amnezije se isto ne može pobiti bilo kakvim vjestacima naročito već bolesne osobe u stanju traume i šoka.

Komentator

Mangupski

One man show

Iskreno mogla je odgadjati do besvijesti. Ima epilepsiju, malo dijete itd. Svaki sud bi joj odobrio.

et super ....

Pošto će bit u Tuzli, donijeće njoj MrziteljPDA paket i doći joj na govornicu, blizu mu je. To je njen haver. Seljačko smeće iz Banovića.

Ko Vardar mutna

U ovom slucaju je zaista presudila rulja, a ne sud. Nema sanse da postoji neko toliko "jak" ili da dovoljno "plati" da njeno dijete odrasta jedan period bez nje. Ni slucajno ne postoji silna osoba koja bi se štitila pa koštalo to zdravlja njene porodice, oca i nje same. Sve ovo je farsa, i zena ima samo tu nesrecu da je bila sa tipom kojem je otac sofercina koji je umislio da je njegov sin toliko vazan da postoje teorije zavjere. Uzas zivi. Zao mi je ove osobe koja je zivi primjer kako je to kad se ruzne sile nakome na na nekoga. ka Ole Halo botulinus, ova sirotica koju braniš je bila tu kada se prebijanje njenog momka dogodilo, od tog prebijanja je njen momak umro, a ona je naprasno i pod sumnjivim okolnostima dobila amneziju. Mutna, prljava, lažljiva, podkupljiva, nemoralna i ko zna šta sve nije ova žena, majka, kraljica, a ti nama ovdje nekakve šuplje.

??!

Halo botulinus, ova sirotica koju braniš je bila tu kada se prebijanje njenog momka dogodilo, od tog prebijanja je njen momak umro, a ona je naprasno i pod sumnjivim okolnostima dobila amneziju. Mutna, prljava, lažljiva, podkupljiva, nemoralna i ko zna šta sve nije ova žena, majka, kraljica, a ti nama ovdje nekakve šuplje. ka Ko Vardar mutna Ne zaboravi da je i ona stradala sa istom povredom glave kao i dzenan samo sto je ona imala tu "nesrecu" sto je prezivjela. Al kod nas je valjda ko je ziv taj je kriv. Bas bi ona stitila nekog ko je nju povrijedio. Samo mucnes malo glavom. Mrvicu i postavis sebi logicna pitanja.

Ti baš, ono...

***

?!!

***

****

***

MrziteljPDA

***

Derim

***

Derim

Sud BIH u ovom slučaju uopšte i nije bio nadležan. a ni dokazi nisu na nekim čvrstim nogama. Šutnja se ne može smatrati lažnim iskazom. Neka neko kaze u kojoj literaturi je to pročitao ? Amnezije se isto ne može pobiti bilo kakvim vjestacima naročito već bolesne osobe u stanju traume i šoka. ka Nenadležnost Svi koji brane optuzene u ovom slucaju, zelim vam od srca, da dozivite sudbinu porodice Memic.

Derim

>>Ne zaboravi da je i ona stradala sa istom povredom glave kao i dzenan samo sto je ona imala tu "nesrecu" sto je prezivjela. Al kod nas je valjda ko je ziv taj je kriv. Bas bi ona stitila nekog ko je nju povrijedio. Samo mucnes malo glavom. Mrvicu i postavis sebi logicna pitanja. ka ??!<< Bilo bi dobro da i ti imas cime mucnuti , al djaba kad je prazna.

Derim

nemam ja vremena da je posjećujem jer sam previše zauzet oko tvoje stare koju derem redovno! ka MrziteljPDA

/ Najnovije