Subašić: Niko ko ne prihvata istinu više neće doći u Potočare

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kotromanic

***

***

***

Duduk

Tako je ko negira genocid nek ni ne dolazi

SJECAS LI SE KRAVICE

Lijepe riječi su ukras!

SJECAS LI SE KRAVICE

***

Haha

I šta kaže Munira? Tko negira genocid ne može u goste? Jel se to odnosi i na one koji negiraju turski genocid nad Armencima ili Holokaust? Da li će se morati polagati ispiti sa muslimanskim zahtjevima viđenja seoskog obračuna? Puno pitanja, malo odgovora.

Ko si ti babo, da ti nekome ogranicavas kretanje igdje na svijetu?

Doci tamo moze ko god hoce i kad god hoce. Sjedne u bus ili auto i eto ga tamo. Da ti, babo, nisi mislila da tamo daje neke izjave?

Sale

Babetino, valjao Vučić kada je uplatio novac za Srebrenicu, kada vas je častio vakcinama, kako te nije sramota, i sve ostale muslimane

/ Najnovije