Studentkinja generacije iz BiH razočarana: Od mog obećanog posla do dan danas nema ništa

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Prvo i prvo...

Termin *Akademija likovnih umjetnosti Trebinje* je totalna za***ancija, vrijedna Nadrealista. Drugo, draga curo, uvijek mozes Dudukove portrete crtat u Laktasima. Problem solved.

92-95

kulturni grad trebinje..

mala,

moraš leć, zar ne znaš?!

asdf

Dijete drago, pa ovaj blentavi narod već 30 godina vjeruje ublehama tzv. "političara", i bez obzira što je svima jasno da trčimo u rikverc, niko nema namjeru ništa mijenjati. Sve ostalo, uključujući i tvoj problem sa zaposlenjem, su samo posljedice.

KO

Ostani u Novom Sadu!

N.G

Pa zar neznaš da takvi ko ti idu van il ostanu u BiH i rade na kasi u bingu

Ne pijem dok Paja vozi

Dijete drago, pa ovaj blentavi narod već 30 godina vjeruje ublehama tzv. "političara", i bez obzira što je svima jasno da trčimo u rikverc, niko nema namjeru ništa mijenjati. Sve ostalo, uključujući i tvoj problem sa zaposlenjem, su samo posljedice. ka asdf Odličan komentar

Baton

Takav student a ne zna šta je država a šta entitet,manjak inteligencije,šta li ?????Mislim ko će ti dati takvoj posao,opšte znanje -1 .

Boom

Takav student a ne zna šta je država a šta entitet,manjak inteligencije,šta li ?????Mislim ko će ti dati takvoj posao,opšte znanje -1 . ka Baton A kad kaže tako pametna osoba koja zna šta je država a šta je entitet, a još i patriota onda je tako

St

E da si brala Dodikove sljive...

Nadimak

Trebala si sačekati, umirila bi te Baketova suza, kao što je mene bol o nasmijala.

Gulliverus

Angelina draga, hvataj se noge i u inostranstvo, ovdje nema napretka niti će ga biti, vidiš da su nam opet namijenili zlo i naopako. Kakav Višković, Scarface, ne slušaj te komade seljačke. Bakiru eno suza u oku, kaže zaposlio 100001 u Njemačkoj, ti si ova zadnja.

Stanje nacije

Komentari sve govore

Sasa

Sretno!

/ Najnovije