Studenti održali protestno okupljanje u Kampusu UNSA: "Negiranje i šutnja je odobravanje!"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mn

Dodik je uspio zatrovati svoj narod od beba do stogodisnjaka što ni Karađiću devedesetih nije uspjelo. Koje će krajnje posljedice njegove mržnje i nacionalizma biti to ćemo tek vidjeti.

***

***

Hercegovac u Bosni

Skupilo ih se 10 tak, jadno, studenti uce njemacki, misle da ce odlaskom rijesiti sve probleme i sacuvati ****cu.

***

***

***

***

***

***

***

***

HrvatiIBog

"Hrvati i Bog" ? Ova sintagma je najbolji dokaz hrvatskog fasizma. Uvjerenje o nebeski odabranom narodu. Ako to nije fasizam , ne znam sta jeste. Meni ni iz dzepa ni u dzep, ali interesantna socioloska obeservacija. Isto uvjerenje ih je poteklo da tamane druge u 2. svjetkom ratu.

Ja

Ko kaze da oni negiraju? Oni se hvale sa tim i opet bi to napravili samo cekaju priliku ali ovaj put je red na nas da uzvratimo

Tuga

Tuga je u sta se ova omladina pretvorila. Koliko zatrovanih, bolesnih i bijednih mozgova je ovaj sistem na celu sa Dodikom proizveo, to je strasno. A nemaju za hl****, leba, kruha, kako im drago... Umjesto da se druze, mire, rade, saradjuju, zabavljaju, oni se vracaju konstanto u neku istoriju i slave neku bolest... Odvratno i tuzno!! Zamisljam obrnutu situaciju, u banajluci neki bosnjak nekog vrijedja.... Gorilo bi sve! To samo pokazjuje da su Bosnjaci i ostali normalni Bosanci i Hercegovci ustvari jedini ugrozeni u svojoj domovini Bosni i Hercegovini!

/ Najnovije