Studenti najavili okupljanje: Traže sankcije za kolegice koje su veličale zločinca Ratka Mladića

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

IZlaz

Treba joj pokazati izlaz iz Kampusa i da ne ulazi u grad vise. Zvaka nije za seljaka!

Izlaz

Treba joj pokazati izlaz iz Kampusa i da se vise ne pojavljuje u gradu. Nije zvaka za seljaka!

Guest

Slika sve govori. Pileci mozak i svinjska njuska.

U Sarajevu ništa novo

Treba se sjetiti da smo po Sarajevu po nekim osnovnim i srednjim školama, u zadnjih par godina, već imali par balova pod šubarama. Posebno oko Nove godine. Ne zaboravite da su između 92. i 95. godine nosioci smrti najčešće išli pod šubarama.

Ma lisite

***

Ujko

***

Rrwqeredtt

Najurite kere u njihovu sotonsku srbiju.

Guest

pa vidi se sa slike koje su to seljancure...a neko ih pustio u grad da vide sta je to tramvaj...Boze sacuvaj....ma treba ih vratiti odakle su da nastave sa cuvanjem koza...

Koel

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Tuzno

Tuga je u sta se ova omladina pretvorila. Koliko zatrovanih, bolesnih i bijednih mozgova je ovaj sistem na celu sa Dodikom proizveo, to je strasno. A nemaju za hl****, leba, kruha, kako im drago... Umjesto da se druze, mire, rade, saradjuju, zabavljaju, oni se vracaju konstanto u neku istoriju i slave neku bolest... Odvratno i tuzno!! Zamisljam obrnutu situaciju, u banajluci neki bosnjak nekog vrijedja.... Gorilo bi sve! To samo pokazjuje da su Bosnjaci i ostali normalni Bosanci i Hercegovci ustvari jedini ugrozeni u svojoj domovini Bosni i Hercegovini!

Dijaspora

Iz teksta mi je ostalo nejasno jesu li studirale o državnom ili isključivo o sopstvenom trošku.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije