Stotine studenata protestovalo ispred Vlade KS te poručili "Idemo u Njemačku"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hmmmmm

Znaci ne svidja im se zakon, ali kad ih pitaju :"Sta vam se ne svidja? Napisite da znamo sta je problem. " Oni odgovaraju : PUSTI SUPLJU. Nakon svega ja i dalje ne znam sta nije dobro u ovom zakonu. Ne znam ni sta valja ni sta ne valja. :)

@Studenti

Djeco draga, kad ste tako glupi kad ne znate ni reci sta vam ne valja - HAJTE VI U NJEMACKU.

2b

Ja mislim da bi Bisera Turković i Marinko Čavara ovo mogli riješiti. Ili eventualno onaj ogavni Džindić .... -_- .... Jaooo fakat DŽINDIĆ!!! Gdje uopšte nađu onako odvratne ljude majko mila.....KAKO je frajer gadan to je strava i užas! Fuj!

2b

Pa kako djeca neće protestovati i štrajkati i buniti se?!? Kako neće? Sav im se život svodi da gledaju slike i slušaju vijesti o nekakvim bakrima, Dodicima, Čovićima, Turkovićkama, Majkićkama, Fortama Konakovićima i kome sve ne!? Pa kako su ovoliko ***! ZAHIRAGIĆ?!? DŽINDIĆ?!? Hadžifejzović smrdljivi? Pa kako neće djeca bježati odavde i trebaju !!!

Hercegovac u Bosni

E moji studenti, tesko cete u Njemacku studirati.Kosta ,znate, ali sretno u svakom slucaju. Postujem borbu ali ovo nije borba ,ovo je budalastina. Nisam za Fortu ali fakat ne znam sta im smeta ni za sta su. Akademci, jadno,jadno.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

JA1

Ako ste SDA studenti a po svemu sudeci jeste, idite onda u njemacku. Kako uvijek kad dodje neko drugi a da nije SDA svi protestuju? Znaci SDA ih organizuje. Oni nisu nista uradili godinama i niko nije protestovao.

Ivan

uvesti kao svuda u svijetu da se placa studiranje, i to masno pa nebi pojedini studirali 7, i vise godina, a davati stipendije dobrim ucenicima, sportistima, i sl., a ne studira filozofiju 10g i poslije pljuje sve zivo sto nema posla, materi glupoj pa filozofiraj

samolajkaču:

sta koji qurac cekate, ko god ima imalo mozga otici ce iz ove kvazi drzave, vukojebine, i supka evrope ka Adi * Svejedno, mi smo svi davno otišli u PM svi, ali znaj ovo degeneriče mali iz nekakve prigradske prculje: Nigdje ti iz Bosne nećeš, a ni Bosna iz tebe. Ništa ti u Bosni dobit nećeš, nikakav treći, izborni ili bilo šta. Nećete se u Bosni ni vi glava nanosati niti sreće naživjeti, to ti garantovati mogu, džaba sve ovo radite 30 godina. Džaba fašističko neškolovano primitivno i nacionalizmom zadojeni smetljaru. Nećete ga ni vi uraditi ono što zamišljate, decenije će proći ali dobit u Bosni neke druge zemlje nećete niti ćete Bosne negdje ponijeti vani. Pokušavate, silujete, pljačkate, otimate, lažete, koljete evo 30 godina i moraćete još 50 i opet ništa dobiti nećete. Nas je ovdje skoro dva miliona. Ovo je I NAŠA zemlja i nas je ovdje najviše. Što je više mrzite mi je više volimo. I u njoj ćemo izginuti ako treba ali je VI, FAŠISTI i DJECOUBICE dobiti nećete. Paščad obična fašistička, dobro upamtite: Nikakvi vi „Hrvati“ niti „Srbi“ niste. Samo ste obična pseta koja bi da budu ono za šta i sami znaju da biti neće. Ja lično bih volio rat do kraja svih krajeva s vama pa ko ostane neka ostane. Ali budi siguran goljo seljački, nećete se ni vi u Bosni glava nanosati. Budi u to siguran kao u sutrašnji dan da će doći, klošaru papanski fašistički. Pričaj ti Nailovoj materi, jedino to i možeš dok od te mržnje i primitivluka kojom si odgojen ne prsneš ko mjehur. Fuj mater ti jebem smrdljivu usred te utrobe koja te je okotila!

Objektivan i nepristran

E moji studenti, u Njemackoj necete naci eldorado. Cekat ce vas policijska drzava, zabrane, ogranicenja, kontrole i samo placaj porez i zacepi! Ako je to ono cemu se nadate, onda ne znam.... Ako hocete negdje otic, a sto je razumljivo i za podrsku, otidjite podalje. Primjer New Zealand... Dobra klima, puno prostora, potreba za radnom snagom, automatski ce manje za*ebavat. Manite se dosade od Njemacke. Ali, nema odatle mamici i tatici svako dva mjeseca, malo se duze leti... Jednom godisnje ako dodjete ispocetka, a kasnije jednom u tri godine... :)

**

E moji studenti, u Njemackoj necete naci eldorado. Cekat ce vas policijska drzava, zabrane, ogranicenja, kontrole i samo placaj porez i zacepi! Ako je to ono cemu se nadate, onda ne znam.... Ako hocete negdje otic, a sto je razumljivo i za podrsku, otidjite podalje. Primjer New Zealand... Dobra klima, puno prostora, potreba za radnom snagom, automatski ce manje za*ebavat. Manite se dosade od Njemacke. Ali, nema odatle mamici i tatici svako dva mjeseca, malo se duze leti... Jednom godisnje ako dodjete ispocetka, a kasnije jednom u tri godine... :) ka Objektivan i nepristran * - nevezano za ovaj članak klošaru: MATER LI TI JEBEM FAŠISTOIDNU U BUBREGE TRULE ONE!

za adi

jel nisi otišao što nemaš mozga ili ti je lijepo u Bih

Bos-Sa

U Njemackoj se sami finansirate,i dobice te izdrzavanje,mjesecno,ako su vam roditelji odvajali za porez i zdravstveno osiguranje.Uvedite to i kod nas.Dosta je vise da niko ne radi a imaju veca prava i oni i njihova djeca od onih koji primaju samo 600-800km,i njihova djeca studiraju,a nemaju nikakve privilegije.Ovo su SDA potplaceni studenti

Jah

Protestuju,a kad ih pitas sta ne valja-bleje! Majku mu, kad sam vec isao na neke proteste makar znao zbog cega protestujem…

Mima

Jedini spas za omladinu je bjezati iz ove ucmale zabokrecine od drzave

Olee

Organizovale se nove generacije wanna be SDA uhljeba…oni protestuju jerbo su u centrali rekli da to treba tako

/ Najnovije