Struka uvijek treba biti na prvom mjestu: Ekspert naveo glavne uzroke katastrofe u BiH

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Robot

Neznanje, korumpiranost i oholost to su razlozi

Bosanac

Pametnom je sve jasno i onima koje zanima. Oni koji su na poziciji odlučivanja su neuki, podkapacitirani i neće poduzeti ništa konkretno. To je svima jasno. Struku ignorišu. Sve ostaje isto.

Imam tek tri diplome

Teškim radom smo uspjeli ukinuti geodetski zavod i ustoličiti n/f savez.Sada nam je na redu Šumarski fakultet i PMF da hin ukinemo jer samo nešto palamude što ne razumijemo. Što će nam ovi kada imamo pravnika,menadžera,sportskih stručnjaka,itd itd.Ja počeo studirati kod ovih kad on meni ko moraš naučiti da položiš ispit.Odem ja fino u stakleni fakultet platim malo se provrtim i dobijem diplomu.Ne plaćam ja njega da me maltretira već da mi da diplomu.

eksperti

cijenim struku ali je li iko isao na mjesto katastrofe, zar nije vstv bilo duzno da posalje inspektore da se istrazi, mozda je neko u noci minirao to podrucje, odkud znate da je samo kisa izazvala, to moze biti i diverzija, na podrucju jablanice...drugo su ova poplavljena podrucja

Ja1

E vidi munare kolika je. Ocito je da nije napravljena ovako visoko iz potrebe nego prestiza. Ista stvar sa crkvom u mostaru i onim tornjem koji nesrazmjerno sa ostatkom gradjevina strsi a sve samo da se pokaze drugima , mi smo glavni. E jest nam seljakluk zavladao u pm

/ Najnovije